Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaz az ,hogy hosszú párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az ,hogy hosszú párkapcsolat vagy házasság esetén lőttek a szexnek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 16:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, tessék, a 9-es kifejtette, amit írtam.
2023. máj. 2. 16:57
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a rövidtávu kaocsolataimban fullad ki a szex, a hosszútávu kapcsikban meg kiegyensúlyozott teljes, gondolkodni görcsölni se kell rajta.
2023. máj. 2. 17:30
 13/32 anonim ***** válasza:
89%

Èn úgy vettem észre, hogy azokban a kapcsolatokban ritkul meg a szex, ahol az egyik fél(általában a férfi😬) teljesen természetesnek veszi, hogy akkor van együttlét, amikor ő épp szeretné. Teljesen mindegy, hogy a nő épp rosszul van, vagy fáradt, esetleg menstruál, az a lényeg, hogy ő ejakulálhasson. Na ez hosszútávon tényleg megöli a női libidót.

A másik, hogy vannak olyan férfiak, akikkel nem lehet csak úgy összebújni, pl filmet nézni, mert 1 perc nem telik el és már tapogat.

2023. máj. 2. 17:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szex is (mint sok minden más is) részben priorizálás kérdése is. Persze ott a gyerek meg napközben a munka, akkor nem fogsz szexelni. De szerintem lehet valamilyen szinten priorozálni.

Ha elaludt a kisgyerek (nyilván ha már kicsit nagyobb rá lehet szoktatni, hogy egyedül menjen aludni) akkor pl.: a szex az első.

Tudni kell spontánnak is lenni persze, meg kreatívnak.

Akik meg azzal védekeznek, hogy jai mert benyit a gyerek, hát istenem kell egy kulcs a zárba és kész.

Persze idővel sokaknál ritkul, gyerekkel plábe, de mint sok minden ez is hozzáállás kérdése is.

2023. máj. 2. 18:18
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

"Olyanok mondták akik házasok,hogy a szex egyenes arányosan csökken nehogy azt higgyem ha valakinek állandó párja van több szex jut neki."

Ez überbaromság, cinikus sablonduma. Azért ritkul meg a szex, mert szarnak bele a párkapcsolatba.

Férfi oldalról tipikus, hogy természetesnek, magától értetődőnek veszik, hogy a nő már megvan, ezért elkényelmesednek. Lustulnak, hanyagolják magukat, a nőt, a párkapcsolatot. Rutin napok, rutin szex, lustaság, dögunalom.

Női oldalról tipikus, hogy minden fontosabb lesz, mint a szex és a párkapcsolat. Legyen kielégítve a gyerek, a főnök, a lakás, de még a szülők összes elvárása is, csak valahogy éppen az az ember marad ki a végére, akivel amúg élete végéig tervez együtt élni.

Aztán amikor ez a kettő egyszerre van meg, abból lesz az, amikor a nő végigstresszeli, robotolja az egész napot, úgy érzi, egyedül van és megszakad a sok elvárásban, akkor este még bejön élete párja, hogy na anya, akkor jöhet egy jó dugás?

2023. máj. 2. 18:42
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
A nőkön van a terhek 90%-a a pasik csal eljárnak dolgozni és úgy ennyivel azt hiszik eletettek az életbe aztán meg még az is anő hibája lesz ha az tönkremegy a súly alatt mert így meg nem üde szexi erre még akkor sem veszik ki a részüket hanem szépen csalják meg lelépnek és a nő nyakába varrva azt hogy ő hanyagolta el a párját. Ő a főgonosz.
2023. máj. 2. 18:46
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Nagyjából 80%>

De van kivétel. De ha a kapcsolat elején nem egy vad tüzes szuka a nő és nem ő kezdeményezi többet a szexet akkor az baj.

Ha neked kell erolkodni az első időkben is akkor az ritkulni fog majd megszűnik valószínűleg.

Én is így jártam még sok férfi szintén..28...30evesen össze állnak a párok 40es korra szét unják egymást és

Viszont én találtam 40 körül jópár nőt aki igazán szereti a ....

2023. máj. 2. 18:51
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
A mi esetünkben nem igaz, mi most leszünk 13 éve együtt, van két kicsi gyerek is, de szerintem csak azért aktív a szexuális életünk, mert én teszek érte. Mindig én hozok fel valami újat, a férjem valamiért nem meri, szerintem fél a reakciómtól, nem tudom, pedig nem mondott még nemet semmire sem.
2023. máj. 2. 20:24
 19/32 A kérdező kommentje:

16/

Azért ne hozzuk már ki a nőket áldozatnak.Rengeteg nővel beszéltem aki csalja a párját...

2023. máj. 2. 21:03
 20/32 A kérdező kommentje:
Vannak akik megoldják bevesznek harmadikat,negyediket vagy elmennek swingerezni azok elvannak mint a befőtt.
2023. máj. 2. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!