Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaz az ,hogy hosszú párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az ,hogy hosszú párkapcsolat vagy házasság esetén lőttek a szexnek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 16:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. máj. 2. 16:16
 2/32 anonim ***** válasza:
83%
Honnan szedték ezt a hülyeséget? 5 éve vagyok a férjemmel, 1 éve házasok és van egy 10 hónapos gyerekünk is. Én intenzívebbnek és gyakoribbak gondolom a házas életünket a házasság és a gyerek előtt.
2023. máj. 2. 16:18
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
20 éve leszünk együtt ősszel, 10 éve házasok. Nem támasztom alá ezt a teóriát.
2023. máj. 2. 16:22
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Sok helyen tonkre megy.. lelki okokbol.
2023. máj. 2. 16:26
 5/32 A kérdező kommentje:
Olyanok mondták akik házasok,hogy a szex egyenes arányosan csökken nehogy azt higgyem ha valakinek állandó párja van több szex jut neki.
2023. máj. 2. 16:38
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez két emberen múlik. Van akik 30 éve vannak együtt, és hetente vagy többször is együtt vannak. Vannak, akiknél már 1 év után megunják egymást, vagy elhidegülnek, de maradnak a langyos szarban. Van ilyen is olyan is.
2023. máj. 2. 16:42
 7/32 anonim ***** válasza:
75%
Inkább a gyerek után, mert se idő, se helyzet, se energia, se kedv. Persze vannak kivételek, de az ritka.
2023. máj. 2. 16:49
 8/32 anonim ***** válasza:
99%
Talán nem úgy kellene a szexre gondolni, hogy "jut".
2023. máj. 2. 16:53
 9/32 anonim ***** válasza:
97%

Nagyban függ az egyéntől is

Én pl elvettem a párom, akivel nagyon jó, tartalmas szexuális életünk volt. Aztán azt vettem észre, hogy egyre ritkábbak az együttlétek, sokszor elutasít. Rájöttem, hogy én változtam először. Kicsit bunkóbb lettem, türelmetlenebb vele, természetesnek vettem, hogy mellettem van, és szeret.

Elkezdtem a hozzáállásomon változtatni, újra kedves, és türelmes férje lettem. Meglepem néha egy virággal, elviszem fagyizni, sétalni, stb. A házimunka megosztásáról nem is beszélek, az teljesen természetes dolog, de sok férfi nem foglalkozik ezzel.

Érdekes módon, mióta változtattam a hozzáállásomon, visszakaptam a tüzes, szexi feleségemet.

De ez csak az én példám.

2023. máj. 2. 16:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt a többség azt írja (pasik) hogy igen. A nők meg csak akkor írnak ha náluk nem ez a helyzet.
2023. máj. 2. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!