Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én reagálom túl ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl ?

Figyelt kérdés

Kerítést építettem. Párom megjelent autóval, elkezdett hadonászni hogy pakoljak el mindent. Összeszedtem a szerszámokat, eltoltam a a betonos talicskát, ő meg kövér gázzal áthajtott a munka területen, egy jó nagy fekete füstcsomő kíséretében.

Majd hátramenet, és ugynazzal a lendülettel ki is tolatott és lelépett.

Én visszapakoltam mindent és folytattam a munkát.

Én persze vágtam a pofákat, amit szóvá is tett hogy hogyan viselkedtem.

Én úgy éreztem, hogy teljes szívemből utálom a kerítés csinálást, a betonozást, de kénytelen vagyok mivel már csinálta vállalkozó és szét kellett szedni, így a kifizetés után újra anyagot kellett venni a régit elszállíttatni és megcsiálni..

Tehát kénytelen vagyok, megcsinálom de szívből rühellem.

Ő semmilyen racionális okot nem tudott felhozni miért kellett neki engem a munkában megszakítani, hadonászni, elpakoltatni, visszapakoltatni és legfőképpen mivel éppen oszlop beállítás után a fixálásnál jártam az kidőlt így azt a feladat sort újra csináltatni velem. A hivatalos indoka a "csak" volt.

Én a csakot szembeállítottam az én indokaimmal és úgy érzem nekem volt igazam, egyszerűen lehetetlen engem meggyőzni hogy nincs igazam.

Tényleg túlreagálom ezt ?

2023. ápr. 27. 07:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen szituban a párom egy laza mozdulattal megmutatja hova álljak a kocsival az utcán. Biztos hogy nem pakolna el. De az is biztos hogy èn nem tennèm tönkre azt amit csinált. Ez kettőtök között egy harc, amit a párod nyert.
2023. ápr. 27. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te alulreagálod. De hát aki zokni, abba a büdös lábat is beleteszik...
2023. ápr. 27. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok de azt mondom kijárna egy füles. 😂 Ilyen nincs s, hogy csak úgy... Csinálta.. Oka van, hisztérias p%csa.
2023. ápr. 27. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is "alulreagálod". Légy már férfi bakker. Ilyen szinten semmibe vesz egy nő és te még papucsoskodsz? A férjem minimum elküldene egy ilyen után a k*rva anyámba, pedig sosem beszélünk csúnyán egymással, de nekem sem lenne pofám szétb*szni a munkáját. Akkor sem ha éppen valamiért nagyon haragszom rá.
2023. ápr. 27. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb egészséges párkapcsolat... 😅
2023. ápr. 27. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk pakolna el a halál, ezt nőként írom.

Nem tud megállni a kapu előtt, vagy mi?

2023. ápr. 27. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!