Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális? Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ,hogy a párom nagyon kivonja magát a nagyobb családi életből. (Szüleim, nagymamám nagynénem és tesomról van szó a nagyobb család alatt)Nem azt varnám el, hogy minden hétvégen velük legyen de kb csak karásonykor hajlandó eljönni akkor is úgy kell könyörögni neki hogy jöjjön.
(Van két gyerekünk)
Kapcsolatunk első pár évében azért több találkozasra jött el.
Egy telken lakunk a szüleimmel de külön bejátaú lakásba.
Ha anyukámhoz jön pl magymamam vagy tesóm le se néz. Itt se varnam el hogy egész nap lent legyen de pl ebédelni mikor mindenki együtt eszik vagy egy 10 percre köszönni jó lenne ha lejönne. Helyette fent marad és filmezik alszik.
Nehéz erre bármit mondani, én is ilyen típus vagyok nő létemre, ha nem muszáj, nem találkozom emberekkel. Ráadásul egy telken laktok anyádékkal, nem csodálom, hogy látni sem akar további rokonságot. Viszont a te és a gyerekek kedvéért valóban lemehetne köszönni, ebédelni. Valószínűleg attól tart, ha már lement, nem tudja elegánsan kivonni magát a továbbiak alól.
2021. máj. 7. 16:47
2/12 anonim válasza:
Szerintem jobb ez így mintha ott lenne kényszerből. Nyilván nem kedveli őket, nem tudom miért nem lehet ez megérteni. Mennyi ilyet láttam már.
2021. máj. 7. 16:47
3/12 anonim válasza:
Ha nincs kedve, miért akarod erőltetni?
Téged nem akadályoz meg abban, hogy velük legyél.
De egyébként jelezted már neki, hogy néha jólesne?
2021. máj. 7. 16:52
4/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja kedveli őket. Meg régebben sokat beszelgetett velük.még unoka tesóm szülinapjara is eljött.
Egy telken lakunk igen de nagyon keveset vannak itthon a szüleim és szerencsére egyáltalán nem tapadnak ránk. Fel se jönnek hozzánk én szoktam lemenni a gyerekekkel ha itthon vannak.
Gyerekek miatt zavar igazábol.
2021. máj. 7. 16:59
5/12 anonim válasza:
Attól hogy nem akart megbántani, még lehet nem kedveli őket. Mi másért kerülné őket?
2021. máj. 7. 17:03
6/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom eröltetni, de úgy gondolnám hogy egy család vagyunk és NÉHA igen is jó lenne együtt lenni akar 10 percre. Senki sem varná el tőle hogyy egész nap ott legyen. És igen mi olyankor lent vagyunk a gyerekekkel ez nem akadályoz minket ebbe de latom rajtuk hogy örülnének ha picit lent lenne az apjuk.
2021. máj. 7. 17:08
7/12 A kérdező kommentje:
Attól nem kell félni hogy nem akar megbántani és azért mondja hogy kedveli őket.
Tud nagyon paraszul beszelni rolul ha valami nem tetszik neki velük kapcsolatban, de sokszort mondta magátol hogy kedveli őket.én sosem kérdeztem tőle
Én pl nem igazán kedvelem az anyját ezért nem is mondtam még soha (főleg nem magamtól ) hogy bírom.
2021. máj. 7. 17:12
8/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, tiszteld meg azzal hogy elfogadod ezt a donteset. Ettol nem rosszabb ember.
2021. máj. 7. 17:21
9/12 anonim válasza:
Szerintem meg annyira alap, hogy ilyenkor legalább beköszön az ember, vagy néha egy közös ebédre lemegy. Én is magamnakvaló vagyok, nem szeretem a gyakori erőltetett családi összejöveteleket se (főleg, ha üres jópofizásból áll - ez persze családfüggő), de el nem tudom képzelni, hogy ennyire kivonjam magam az egészből. Főleg, ha nincs konfliktus a háttérben, nincs oka ennyire kerülni őket. Erőlteti nem fogod tudni, de ettől még elmondhatod neki, hogy érzel.
2021. máj. 7. 17:33
10/12 anonim válasza:
Nullára leszek pontozva de őszinte leszek, engem nem lehetne rávenni évi 2 pofavizitnél többre akkor sem, ha kedvelném őket. Sosem akartam párkapcsolat által beépülni semmilyen családba, szóval nekem fontos volt, hogy akivel együtt élek szintén hasonló beálítottságú legyen. Anyósomék egy másik kontinensen élnek, aminél ideálisabb nem is lehetne a helyzet. Én megértem a férjed, főleg, ha egy telken kell velük laknotok. Viszont részedről is jogos igény szerintem, hogy jobban részt vegyen ebben, de ha nem hajlandó rá akkor igazából tényleg csak két opciód maradt, vagy beletörődsz és tiszteletben tartod, vagy szítod a feszültséget és veszekszel. Érdemes?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!