Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan nő, aki sose mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki sose mond nemet a szexre a párjával? (együttélős kapcsolatban)

Figyelt kérdés
Nem fáj a feje, nincs rossz kedve, nem fáradt hozzá?
2023. ápr. 20. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Lehetetlen, hogy valakinek 0-24ben kedve legyen mindenhez is.
2023. ápr. 20. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen, hogy valakinek mindig ideális legyen a helyzet a szexhez (ez a nőkre és a férfiakra is egyaránt vonatkozik), de biztos van olyan, aki nem mer nemet mondani a párjának, vagy úgy van vele, hogy hagyja magát, gyorsan túl van rajta. Nyilván egyik hozzáállás sem jó.
2023. ápr. 20. 10:11
 3/12 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Nimfomániások, de ahhoz meg a férfiak kevesek
2023. ápr. 20. 10:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van, olyan kapcsolatokban, ahol a férfi nem nagyon kezdeményez.

Ha a nő eleget kezdeményez, akkor szerintem egy idő után a férfi is belefut abba, hogy nemet mond. Legkésőbb pár év után.

Rövid kapcsolatban szerintem lehet olyan, hogy sosem mondanak nemet.

2023. ápr. 20. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden egészséges kapcsolatban van, de nem feltétlenül kell eljutni odáig, hogy az egyik fél már belelovallja magát teljesen, a másik meg le kell, hogy állítsa. Ha látom, hogy a párom munka meg edzés után hulla fáradtan mászik haza, akkor nem erőltetem én sem, inkább főzök neki valamit vagy megnézünk egy filmet, és máskor ez fordított esetben is így történik. Oda kell figyelni egymásra és annak ez is a része. Nyilván ha figyelsz rá, akkor észreveszed, ha netán szándékosan kerüli az együttléteket vagy egyértelműen csak kifogásokat keres.
2023. ápr. 20. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Meglepo, de a nok nem szexrobotok.
2023. ápr. 20. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Velem olyan is előfordult, hogy hiába éreztem a kedvet, csontszáraz maradtam, mert annyira fáradt voltam aznap. Szerencsére ez nagyon ritka, de nem olyan könnyű egy nőt hangulatba hozni.
2023. ápr. 20. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Egészséges kapcsolatban nincs. De nem egészséges önértékelésű nővel előfordulhat, mert nagyon magasan van a fejében a mérce, a teljesítőképesség és a félelelem, hogy elhagyják előbb-utóbb, ha nem teszi meg, ezért akkor is igent mond, amikor nincs kedve.
2023. ápr. 20. 13:46
 9/12 anonim válasza:
24%

jelen! xD

Három éve vagyok kapcsolatban és talán egyszer fordult elő az, hogy nemet mondtam a szexre, de akkor tényleg elég durva migrénes fejfájásom volt. Én mindig nagyon örülök, ha a párom szexet kezdeményez, mert sajnos kettőnk közül neki van alacsonyabban a libidó, amit én egyre nehezebben viselek, mert huszonévesen nem olyan kapcsolatot képzeltem el, ami inkább hasonlít egy öregházaspár kapcsolatára... ha pedig én kezdeményezek, akkor mindig visszautasít, vagy pedig egyoldalú kielégítés történik (amiben én vagyok az, aki semmit nem kap)

22/N

2023. ápr. 21. 10:37
 10/12 A kérdező kommentje:

9#

Ugyanez :-)

3 év alatt még 1x sem volt hogy nemet mondtam volna :-) Forditva többször.

2023. ápr. 21. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!