Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok hülye?A barátom nem ért semmihez,és azokat a dolgokat csinálja meg,amit én is meg tudok,vagy már megcsináltam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég élünk együtt,és mint kiderült sem a szerelés sem semmi más komolyabb feladat nem az erőssége Söprögetni szeret, meg ha kedve van akkor így úgy összerámol.Ha valahol összeseprek,nem veszi észre,hogy ott már nem kell,hanem ő is nekiáll, ami tök felesleges. A mosogatásában nincs köszönet, koszos marad utána az edény.Hajtogatni nem tud,gyűröttek maradnak a dolgok.Sokszor erősen türtőztetnem kell magam,hogy ne vesszek vele össze. Kint nem csinál meg semmit, amit mondjuk én nem tudok,és a férfiak általában meg tudják csinálni,ő nem ilyen.Ha megkérem,hogy vigye ki a szemetet,elfelejti. Mit lehet egy ilyen emberrel tenni,mert gondolom megváltoztatni nem lehet, ahhoz meg abszolút nincs kedvem,hogy pesztráljam,és irányítsam folyton,hogy mit tegyen és mit nem. Ha valamit csinál is,nagyon hamar elfárad. Utóbbi szerintem az edzetlensége miatt van,mert ülő munkát végez + lusta. Mondom neki sokszor,hogy figyelje meg,mit hogy csinálok,és próbálja úgy ő is,mert tanulhat,és van hogy könnyebb dolgot mutatok neki mint ahogy ő megtanulta. Erre az a válasza,hogy nem macska,hogy megfigyeljen dolgokat. Sokszor ha bejön a házba,azt sem veszi észre,hogy rendet csináltam,felmostam hanem leszór mindent ahova ő gondolja. Szeretem őt, de nem tudom,hogy mit tegyek ebben a helyzetben, mert ezek a tulajdonságai idegesítenek,és nem tudtam korábban,hogy ilyen lesz vele együtt élni.2023. ápr. 15. 17:21
11/14 anonim válasza:
Gondolom te is ilyen életképtelen semmirekellő vagy, azért próbálod kimagyarázni.
12/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy te vagy a hulye, mert ez tényleg bosszantó lehet.
De leírtad a lényeget : nem tudod megváltoztani.
Tehat azon kívül hogy szakitasz vele, nem sok mindent tehetsz.
13/14 anonim válasza:
Sajnálom 11-es, hogy az egyébként egy átlagos vitának induló eszmecsere keretében csak belecsúsztál a személyeskedésbe.
Azonban rád is igaz, ami a kérdező barátjára: nem a te hibád, hogy nem tudod, vagy nem akarod értelmezni a mondandómat. Te egyszerűen csak ilyen vagy.
Ezért én nem is próbálom folytatni az érvelést, hanem inkább minden jót kívánok neked!
14/14 anonim válasza:
De még vele vagy, szóval nem tudom, kettőtök közül ki a nagyobb hlye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!