Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy hétig bármit megcsinál amit mondok. Tudom hogy ciki, de én már 2 nap alatt kifogytam az ötletekből. Mondanátok párat?
Szóval, mint ahogy ő is, gondolom más is rögtön a szexre asszociál, de én nem vagyok olyan aki napi 5-ször bírja csinálni :D pár dolgot úgy csináltunk ahogy a legjobban szeretem, de ez is kevés, mert amúgyis bármikor rávehető bármire...
Masszázs, vacsi is megvolt már.. van még ötletetek?
Takarítson, hajtogassa át a ruháim, rendezze színek és évszakok szerint, mossa le az ablakot, vigyen el oda, ahova szeretném, űzze velem a kedvenc hobbim, amit amúgy nem szeret, nézzünk olyan filmet, amilyet én szeretnék, dicsérjen, dicsérjen sokat, kb 5 percenként több különböző területen. Mondja el miért szeret, mik a jó tulajdonságaim, úúú válaszoljon őszintén kérdésekre a jövőnkkel kapcsolatban, meg kb bármire, amire kíváncsi vagyok, pl fantáziált e már valamelyik barátomról, illetve mit gondol, melyik tulajdonságommal a legnehezebb együttélni. Tuti felvetetném videóra is az egyik együttlétünk, hogy visszanézzük, de hogy korrekt legyen, a nő telefonján legyen a felvétel.
Elvinném vásárolni és olyan ruhákat vetetnék neki, amilyen szerintem jól áll neki. Ha ő a férfi, elvinném kozmetikába is szemöldökformálásra, had élvezze kicsit a gyantát a két szemöldöke között. Ha én vagyok a pasi, felvetetnék valami jelmezt vele, vagy videójátékoztatnám:)
Ha pasi, átrendeztetném a szobát is, a bútorok biztos rossz helyen vannak, nézzük meg őket máshol:) Ezen kívül vetetnék vele új ágyneműt, a férfiak borzalmasan választanak ágyneműt, mindig silány a minősége, sosem elég puha, vagy kellemes semleges színű. Megkóstoltatnám vele a kedvenc kajám is, amit sosem akar megkóstolni, pl kagyló, csiga, vagy valami ilyesmi:) Elmehetnénk valami ciki romantikus páros dologra, pl masszázs, vagy arcpakolás, vagy iszapfürdő, vagy halpedikűr:D
De szívesen ledirigálnék egy hetet, hogy minden kényem-kedvem szerint történjen.
Hűha, köszi az ötleteket!
Hogy én milyen hülye vagyok, házimunkára nem is gondoltam..
Pedig lenne mit csinálni.
Na majd holnap kiosztom a feladatokat. Nem biztos hogy erre számított mondjuk... :D
Én azt gondolom , hogy az ember fantázia világa igen tág .
De igazán ti tudjátok , hogy kinek mi a jó , mire vágyik , mi tetszik neki - stb .
Én a saját szemszögemből , be vetnék akár spontán , meglepetés dolgokat .
Lehetne egy romantikus séta , természetben s városban egyaránt .
Természetesen városban inkább este , akár egybekötve egy vacsorával pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!