Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó hàzimunka, amit a pàrod megcsinàlt, önszàntàból? Mennyi csinàlta jól?
A pàrod fèrfi, vagy nő?
Nàllunk a mosogatàst talàlta ki, hogy megcsinàlja, mert este fàradt voltam... A figyelmessèg 5*, viszon a tànyèr aljàt elfelejtette elmosni.... A pàrom fèrfi.
ha otthon vagyok reggelit készítek
főzök ebédet bármikor, grillezés egyértelműen az enyém
vasalok, amikor szükség van rá
takarítok
mosogatógépet ki- és berakom
kert
45/F
Locsolást, gazolást, metszést csinált a kertben tegnap. Ezeket általában ő szokta.
Jól csinálta, persze kertben mindig van meló. Viszont a melegtől alig lehet most dolgozni.
Párom férfi.
Legutóbb én főztem, ő peidg vezette a kalóriaszámlálóba az adatokat. Ő főzni utál, én számolni.
Illetve el is mosigatott, kicsit sokat folyatta meg utána a talca körül tócsa állt. De letöröltem :D
Nem élunk egyutt nem vezetunk háztartast.
De pl azokott hozni rákot amit asszem vajban párol meg nálam, meg salátákat ilyesmiket néha összedob. Mosatlan alig van engem meg se hat.
Olyasmiket cainál inkább hogy pl megjavíttatja egy egy ékszerem, vagy átrakja a tv t egyik helyrol a masikra ha kérem vagy megcsinálja a villanykapcsolot.
Sőt. Az egész kecomat fel akarja újítani és el akarna tartani hogy elgogadjam teljes társamnak es együtt éljek vele. De nem akarok mert veszekedéseknél nemnormális.
Párom mindent megcsinál, normálisan.
N 30
Mindent megcsinál a mosogatást utálja. De múltkor míg aludtam azt is megcsinálta. Istenien főz, beinditja a mosógépet, kitereget.
Ő a férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!