Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor döntöttetek úgy a párotokkal, hogy összeköltöztök?
mi 1 év után.
ha komolyan tervetek akkor szerintem nem érdemes sokáig várni, mivel lakva ismerszik meg a mások.
Amikor már csak mosni jártam haza hetente, és kb annyi időt töltöttem az én albérletemben, amíg lejárt a program és kiteregettem, akkor megbeszéltük, hogy ennek így sok értelme nincs, felesleges kétfelé fizetni, szóval mivel nekem pont akkoriban járt le a szerződésem, ezért kb akkor hozzá is költöztem, majd kerestünk egy közös albérletet, amikor az ő szerződése kezdett a végére érni.
2 hete ismertem, amikor már hátizsákkal jártam hozzá, kb 1,5 hónapja voltunk együtt, amikor felmondtam az albérletem, 5 hónapja, amikor közösbe mentünk.
9 éve vagyunk együtt. Szerintem felesleges ezen "xarozni", jobb mielőbb kideríteni, hogy tudtok-e együtt élni, mint értékes évek után rájönni, hogy nem működik ez köztetek.
Mi korábban laktunk együtt, hogy összejöttünk volna (koli)
Aztán pár hónap után megvolt a terv, hogy végzés után (kapcsolatunk akkor 1-1.5 éves) hova költözünk, ekkor már szobatársak nélkül, ha kell lakótársakkal.
20-21 évesen jöttünk össze
Jelenleg lakást keresünk, mostanában leszünk 1 évesek. Lényegében együtt élünk csak nem kettesben.
2-3 hónap ismerkedés után költöztünk össze de ebből az utolsó pár hétben rengeteget voltunk együtt. Nyáron lesz a 2. évfordulónk és már az esküvőt tervezzük.
26N 34F
4 hónap után költöztem hozzá, 1.5 év után összeházasodtunk.
Senkivel nem éltem együtt előtte. 15 éve együtt vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!