Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször is észrevettem,hogy a pasim "szagokat hagy" maga
után a székeken, a párnákon. Állítása
szerint,alaposan tisztálkodik, de már többször is
észrevettem ezt. Erre csak annyit mond,hogy jobban
odafigyel. Mitől lehet a büdösség utána?28/n
Lehet itt tippeket adni, hogy nedves törlőkendő stb, de senki nem fogja helyette megmosni rendesen, új alsót venni naponta stb. Aki felnőttként ilyen igénytelen magára, az nagyon ritkán változik meg, legfeljebb valami nagyobb hatásra, pl amiatt, hogy elveszíthet egy számára fontos személyt. Viszont ha már kifejezted, hogy téged ez zavar, emiatt csökkent az intimitás, és így sem változtatott, az nagyon rossz jel.
2023. márc. 27. 12:59
Hát ha nem tudjátok megbeszélni ezt normálisan, legközelebb ha megint büdi lesz a szex utána, mond neki vegye le a gatyáját és szagoltasd meg vele.
Amúgy ha ennyire szagos, nem is hiszem el hogy ő nem érzi saját magán. 🙄
2023. márc. 27. 13:43
Tehát kövér, de nem fürdik és te vele vagy. Fantasztikus
2023. márc. 27. 13:59
186 magas vagyok, 115kg, és nem, nem tudom rendesen kitörölni, igazából rendesen el sem érem papírral a kezemben a törlendő területet, számomra alap, hogy zuhanyzok nagywc után!
2023. márc. 27. 14:12
Kérdező, de az alsója nem szaros? Azt írtad, te mosol, akkor csak látod, érzed azon is, ha van valami… (Amúgy állatotok nincs? Kutya vagy macska. Nem mindig makulátlan a fenekük, bár messze nem ilyen igénytelenek, mint a párod.) A szék meg a párna magától nem lesz illatosabb, szóval, én tisztítanám, mosnám, ami már érezhetően beszennyeződött.
Nekem volt ettől még valamivel súlyosabb párom is, mosott segget minden itthoni nagyvécézés után, de kitörölni is ki tudta.
2023. márc. 27. 14:58
Nem mindenkin ugyanúgy oszlik el a súly.
2023. márc. 27. 15:02
Ez valami troll kérdés vagy mi? Hogy érzed, hogy otthagyja a szagot? Feláll te meg odamész párnát szagolgatni? Amúgy meg pucér s-gel ül oda vagy ruhában? Mert akkor lehet a ruháit is gyakrabban kéne mosni, meg ellenőrizni, hogy milyen gyakran váltja. Én amúgy igen, ránéznék arra, hogy hogy fürdik és mivel, ha ennyire gáz lenne a helyzet.
2023. márc. 27. 16:23
De csak zárójelben megjegyzem, ha a pasid "alap" szagát tartod ennyire büdösnek, az azért van, mert nem szimpatizálsz vele. A szeretett párunk szagát nem szoktuk büdösnek tartani.
2023. márc. 27. 16:24
Valamilyen gyógyszert nem szed, aminek ilyen hatása lehet?
2023. márc. 27. 17:39
"Már hónapok óta nem vagyok együtt emiatt vele, ... mert emiatt fontolgatom a szakítást."
Meddig fontolgatod? Gusztustalan, semmi szex, mi a jó?
2023. márc. 28. 21:42
Kapcsolódó kérdések: