Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy telnek az évek és öregszünk egyre többször gondolok arra hogy mi lesz velem ha elveszítem a páromat pedig még csak most lesz 51 éves. Nektek szoktak ilyenek az eszetekbe jutni?
Értékeld az életet. A harcosok klubja jelenet jut eszembe, mikor a boltos fejéhez pisztolyt tartanak.
Ha kopogtat a halál és időt kínál még, utána minden nap felértékelődik. Minőségibb időtöltésre sarkall.
Hogyne.
Temetés, hagyaték intézése (egymás közti felosztás), mi lesz a kutyával, apósommal, hogy fogják ezt lélekben túlélni.
Én temetés után belevetem magam az életbe, lesz sok szeretőm (jelentkező már most is akadna) végre szabad leszek.
A házimunka több lesz :)
Lehet, (de csak lehet), hogy kicsit hiányozni fog.
16 évem ment eddig a kukába, lusta vagyok váltani :)
Sokat gondolok, és főleg azért, mert teljesen egyedül maradok. Szüleim már nem élnek, egyetlen testvérem a világ másik végén (és nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot). A saját gyerekem (férjemmel közös), ő 10 ezer kilométerre lakik, férjemnek pedig van két gyereke előző házasságból, akikkel nem jó a kapcsolatom.
Szóval én nagy szarban leszek, nem csak érzelmileg, mindenhogyan.
Nem, és ha meghal, meghal. Természetes dolog, bármennyire fájó is.
Majd követem valamikor, de ilyeneken nem kattogok, mert ez megmérgezi a közösen töltött időnket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!