Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vegyem komolyan,hogy párom elmondása szerint viccből heti többször kézzel vagy valami robgyal fojtogatni probál?
Nemrég szuletett meg a kozos gyerekunk,elotte nem eltunk egyutt,terhesen egyedul laktam
Ahogy megszuletett ugy koltozott hozzam
Sokszor vannak hangulat ingadozasai
Gyakran haza jon munkabol sertetten ilyenkor nem szol hozzam,ha kerdezem mi a gond az a valasz ra hogy semmi
Es bizony egesz nap tart is ez a nem szolalok meg.
Amikor osszeveszunk akkor szokott ez a viccnek szant folyogatas lenni
Kertem mar robbszor is hogy ne nyuljon a nyakamhoz de ugyanugy csinalja
Igaz meg soha se szoritotta meg erosen tehat nem fuldokoltam sose
Multkor elmentunk boltba 55 ezer ft ot koltottunk elelmiszerre es haztartasi cikkekre
Itthon ugy adta elo nekem mintha ez a penz ram ment volna el,amikor ez nemigaz hiszen a haztartasi dolgok kellenek az elelmiszerbol pedig fozok
Igaz vettem 2 db peksutemenyt amit en ettem meg ezt felis hozta
Mondtam neki hogy most komolyan az a par szaz ft os pepksutemeny a gond?
Ezen volt a vita reszerol
A konyharuhaval probalt folytogatni (csak a nyakamhoz tette,de nem folytogatott valojaban vele) utana pedig ugy szorongatni kezdett itt az egyik ujam megis roppant
Szorongatas kozbe mondta hogy na kopd vissza azt a 400 ft ot
Verni soha se vert, csak mindig ilyen szimbolikusan csinalja ezeket
Hiaba kerem hogy fejezze be akkoris csibalja
Nem tudom mit tehetnék
Most hogy vedtelen vagy gyerekkel kezdi kiélni a bántalmazoi oldalát.
Ezt annyian megszívják.
Nem tudom számit e hogy az apja az ő anyjat verte,ez most jutott eszembe
Tehat gyerekkoraba ezt latta
Vegul a szulei szetmentek
Nagyon tartanék attól, hogy egyszer szorosabbra fogja a törölközőt, vagy a markát!!! Válj el, most még időben lesz.
Ffi/80+
Ezt még olvasni is kellemetlen, átélni viszont szörnyű lehet. Szomorú, hogy ilyen lesz valaki. Teljesen mindegy, hogy mit látott gyerekként. Nem takarózhat valaki egész életében a szüleitől átvett káros eltanult dolgokkal.
Én a helyedben azonnal leépíteném vele a kapcsolatot ami nehéz lesz, de nem szabad hagyni, hogy ez elfajuljon. Mi lesz később, ha például rosszabb dolog történik? Mi lesz akkor, ha netán néha rossz lesz a gyerek? Őt is megfojtogatja?
Félek hogy egyszer a vicc komolyá válik
Amikor ezt csinalja velem úgy erzem hogy sajnos nem tudnék magamon segiteni
Lenyegesen tobb ero van benne mint bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!