Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire vegyem komolyan,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vegyem komolyan,hogy párom elmondása szerint viccből heti többször kézzel vagy valami robgyal fojtogatni probál?

Figyelt kérdés

Nemrég szuletett meg a kozos gyerekunk,elotte nem eltunk egyutt,terhesen egyedul laktam

Ahogy megszuletett ugy koltozott hozzam

Sokszor vannak hangulat ingadozasai

Gyakran haza jon munkabol sertetten ilyenkor nem szol hozzam,ha kerdezem mi a gond az a valasz ra hogy semmi

Es bizony egesz nap tart is ez a nem szolalok meg.

Amikor osszeveszunk akkor szokott ez a viccnek szant folyogatas lenni

Kertem mar robbszor is hogy ne nyuljon a nyakamhoz de ugyanugy csinalja

Igaz meg soha se szoritotta meg erosen tehat nem fuldokoltam sose

Multkor elmentunk boltba 55 ezer ft ot koltottunk elelmiszerre es haztartasi cikkekre

Itthon ugy adta elo nekem mintha ez a penz ram ment volna el,amikor ez nemigaz hiszen a haztartasi dolgok kellenek az elelmiszerbol pedig fozok

Igaz vettem 2 db peksutemenyt amit en ettem meg ezt felis hozta

Mondtam neki hogy most komolyan az a par szaz ft os pepksutemeny a gond?

Ezen volt a vita reszerol

A konyharuhaval probalt folytogatni (csak a nyakamhoz tette,de nem folytogatott valojaban vele) utana pedig ugy szorongatni kezdett itt az egyik ujam megis roppant

Szorongatas kozbe mondta hogy na kopd vissza azt a 400 ft ot

Verni soha se vert, csak mindig ilyen szimbolikusan csinalja ezeket

Hiaba kerem hogy fejezze be akkoris csibalja

Nem tudom mit tehetnék

2022. júl. 6. 09:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy vedtelen vagy gyerekkel kezdi kiélni a bántalmazoi oldalát.

Ezt annyian megszívják.

2022. júl. 6. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menekülj addig amíg nem kezd el komolyan fojtogatni
2022. júl. 6. 09:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki nagyon gyorsan
2022. júl. 6. 09:45
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom számit e hogy az apja az ő anyjat verte,ez most jutott eszembe

Tehat gyerekkoraba ezt latta

Vegul a szulei szetmentek

2022. júl. 6. 09:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tartanék attól, hogy egyszer szorosabbra fogja a törölközőt, vagy a markát!!! Válj el, most még időben lesz.

Ffi/80+

2022. júl. 6. 09:48
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Mit számít ez? Egy agresszív barom, bármelyik pillanatban elkattanhat az agya, aztán nézhetsz, hogy nem csak "játékból" ver meg, hanem a kórházba kötsz ki.
2022. júl. 6. 09:49
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Fehér ember nem volt, akivel összejöhettél volna?
2022. júl. 6. 09:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még olvasni is kellemetlen, átélni viszont szörnyű lehet. Szomorú, hogy ilyen lesz valaki. Teljesen mindegy, hogy mit látott gyerekként. Nem takarózhat valaki egész életében a szüleitől átvett káros eltanult dolgokkal.

Én a helyedben azonnal leépíteném vele a kapcsolatot ami nehéz lesz, de nem szabad hagyni, hogy ez elfajuljon. Mi lesz később, ha például rosszabb dolog történik? Mi lesz akkor, ha netán néha rossz lesz a gyerek? Őt is megfojtogatja?

2022. júl. 6. 09:52
 9/19 A kérdező kommentje:

Félek hogy egyszer a vicc komolyá válik

Amikor ezt csinalja velem úgy erzem hogy sajnos nem tudnék magamon segiteni

Lenyegesen tobb ero van benne mint bennem

2022. júl. 6. 09:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az az érdekes, hogy az ilyenek mindig megtalálják azt a nőt, aki ezt simán eltűri.
2022. júl. 6. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!