Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vegyem komolyan,hogy párom elmondása szerint viccből heti többször kézzel vagy valami robgyal fojtogatni probál?
Nemrég szuletett meg a kozos gyerekunk,elotte nem eltunk egyutt,terhesen egyedul laktam
Ahogy megszuletett ugy koltozott hozzam
Sokszor vannak hangulat ingadozasai
Gyakran haza jon munkabol sertetten ilyenkor nem szol hozzam,ha kerdezem mi a gond az a valasz ra hogy semmi
Es bizony egesz nap tart is ez a nem szolalok meg.
Amikor osszeveszunk akkor szokott ez a viccnek szant folyogatas lenni
Kertem mar robbszor is hogy ne nyuljon a nyakamhoz de ugyanugy csinalja
Igaz meg soha se szoritotta meg erosen tehat nem fuldokoltam sose
Multkor elmentunk boltba 55 ezer ft ot koltottunk elelmiszerre es haztartasi cikkekre
Itthon ugy adta elo nekem mintha ez a penz ram ment volna el,amikor ez nemigaz hiszen a haztartasi dolgok kellenek az elelmiszerbol pedig fozok
Igaz vettem 2 db peksutemenyt amit en ettem meg ezt felis hozta
Mondtam neki hogy most komolyan az a par szaz ft os pepksutemeny a gond?
Ezen volt a vita reszerol
A konyharuhaval probalt folytogatni (csak a nyakamhoz tette,de nem folytogatott valojaban vele) utana pedig ugy szorongatni kezdett itt az egyik ujam megis roppant
Szorongatas kozbe mondta hogy na kopd vissza azt a 400 ft ot
Verni soha se vert, csak mindig ilyen szimbolikusan csinalja ezeket
Hiaba kerem hogy fejezze be akkoris csibalja
Nem tudom mit tehetnék
7 es valaszolo
Fehér,tehat magyar a párom es enis az vagyok
Most komolyan, ilyen emberekhez vannak, aki hozzámennek és gyereket szülnek nekik?
NEM hiszem el, hogy a gyerek előtt minden rendben volt és nem volt ilyen.
*** válasza:
Fehér ember nem volt, akivel összejöhettél volna?" Szerintem az a kérdező párja. Rejtett agresszió , talán ez a legveszélyesebb .
Itt az a legnagyobb baj, hogy te még azon gondolkodsz, hogy mit csinálj 🙄Az elsőnél ki kellett volna rakni.
Remélem, troll kérdés.
Szia! Nagyjából 30 perc alatt véget vethetsz ennek a bántalmazói kapcsolatnak. Megfogod a cuccait és kidobod a francba. Aztán ha visszajönne kérsz ellene egy távoltartási végzést. Negligálod , így megadva az esélyt a gyermekednek és magadnak a boldogságra. Ez a legegyszerűbb és legfájdalommentesebb lépés. Nyilván ezt nem fogod megtenni, mert még “nem fáj eléggé”.
A következő eshetőség: Te tűröd, továbbra is megmagyarázod magadnak/másoknak a pasi viselkedését( rossz gyerekkor, rossz napja volt, stb.) Agyon fog verni a gyerek előtt, vagy esetleg akkor mikor nincs otthon a gyerek. Te megfogod magyarázni elsősorban magadnak, hogy azt a pár pofont, rúgást megérdemelted. Az önbizalmad, belátó képességed elveszíted. Tűrsz, nyelsz, “ kussolsz”. Ő közben megcsal, bántalmaz mind lelkileg, mind testileg. Rá leszel utalva anyagilag, érzelmileg, mindenhogyan. Azt tesz veled majd amit csak szeretne.
Következő eshetőség: megunod és nagy nehezen kilépsz ebből pár év múlva. A gyermeked lelkileg egy roncs lesz, ahogy te is. Ezek a rossz minták bevésődnek a gyerekbe. Egy életen át hordja majd magával a traumáit, amit megelőzhettél volna.
Következő: Nem hagyod ott a pasit és tűrsz, nyelsz. Egyszer csak a szokásos verések eldurvulnak, és véletlenül erősebben kapja el a nyakadat. Akár egy lánccal, kötéllel. “ Véletlenül”. Aztán ott maradsz, a gyereked meg anya nélkül marad. Azzal számolj, hogy benne van a pakliban, hogy meg is halhatsz. :)
Az utolsó lehetőség: Lép a gyámügy ha már te nem akarsz, és kiemelik a kicsit a családból. Olyan családba nem maradhat gyerek, ahol apuka bántalmazó, anyuka meg hagyja, hogy megtörténjen. Később a kicsit is “ fojtogathatja” ( játékból)
RUN!
Nem akarlak titeket a tv-ben látni hogy megfojtott. Addig menekülj amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!