Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Többször is észrevettem,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször is észrevettem,hogy a pasim "szagokat hagy" maga után a székeken, a párnákon. Állítása szerint,alaposan tisztálkodik, de már többször is észrevettem ezt. Erre csak annyit mond,hogy jobban odafigyel. Mitől lehet a büdösség utána?28/n

Figyelt kérdés
Nem fingszagra gondolok,hanem attól büdösebb,és engem ez nagyon zavar. Többször is mondtam már neki, csak az a válasza, amit a kérdésben írtam. "Jobban odafigyel rá". Menjek be hozzá,és nézzem meg,hogyan fürdik,milyen a technikája,vagy mit tegyek?
2023. márc. 27. 11:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Megizzad és még csak nem is cseréli rendszeresen a nadrágot.

Gáz.. szólj rá, hogy mostantól kétszer ugyanazt a gatyát ne vegye fel.

Egyébként szex közben nem érzed ezt?

2023. márc. 27. 11:53
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
De ez a szag valamire csak hasonlít. Mire?
2023. márc. 27. 11:54
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Na igen... együttlétkor nem érzed, hogy hiányos a higiéna?
2023. márc. 27. 11:54
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen állot bepállott kocsma szag nem??
2023. márc. 27. 11:55
 15/40 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet a cukorbetegségből adódó acetonos leheletről szó? Az be tudja tölteni az egész házat volt hogy majdnem elhánytam magam mikor egy autóban utaztam egy ilyen személlyel olyan szinten intenzív és kellemetlen.
2023. márc. 27. 11:56
 16/40 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta nem vagyok együtt emiatt vele, ezért is írtam ki a kérdést,hogy másnak is vannak-e hasonló tapasztalatai,mert emiatt fontolgatom a szakítást.
2023. márc. 27. 11:57
 17/40 A kérdező kommentje:
Ez úgymond "kakiszag", semmi máshoz nem lehet hasonlítani.
2023. márc. 27. 11:58
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagy! még bőven találnál magadnak egy normális férfit!
2023. márc. 27. 12:00
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő is az, aki szerint buuzis megmosni a segged, és csak folyatja rá a vizet.
2023. márc. 27. 12:01
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem törli ki megfelelően illetve ez keveredik a több órás izzadtsàggal a seggénél meg golyójànàl.

Ezt éreztem èn is amikor kèt napig utaztunk a párommal és egész nap ült meg csak wc papírral törölte. Szőrös a segguk és a wc papírral való két simitás biztosan nem töröl le mindent jól.

Vegyetek nedves wc papírt és napközben hasznàlja azt.

2023. márc. 27. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!