Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi másfél év után sem hajlandó összeköltözni a párjával, és elkezdeni egy közös életet, akkor szakítani kell vele?
#9:
Egyetértek veled, én sem vagyok vallásos, csak leírtam hogy működik ez az ismerőseimnél. Látom van aki lepontozott, pedig csak TÉNYEKET közöltem.
Azt NEM mondtam, hogy ezt én is így csinálom, vagy hogy ez így a jó.
Vannak akik egy egyszerű tényközlést sem tudnak értelmezni.
Nem egy ilyen vallás van egyébként, akiket én ismerek azok nazarénusok.
De mivel én nem vagyok hívő, ezért én is összeköltöznék egy idő után azzal akit szeretek. De persze kettőn áll a vásár, ha a másik fél nem akarja nem lehet kényszeríteni rá.
#13:
Jártam már én is így, és kénytelen voltam beletörődni. Azóta nem beszéltem az illetővel (bár nem haragban váltunk el), de ő "szabad" életet akart élni.
Azóta is egyedül él és hajtja a nőket. Neki így élet az élet.
Mit tudtam volna vele csinálni? Kényszeríteni nem lehet!
#16:
Nem én hagytam el! Megbeszéltük hogy mi nem ugyanúgy képzeljük el ezek szerint a kettőnk kapcsolatát. Én nem hagytam el, nem volt veszekedés, csak nem tartjuk a kapcsolatot, mert nem egyezik a jövőkép. Maga a beletörődés nálam 1,5 évig tartott!
Nekem nem lenne gond, de én 21 éves vagyok és még egyetemista és koliban élek.
Bár egy éve a párommal együtt élünk a koliban. Ha nem kolis lenne akkor nem költöztünk volna össze. Majd egyetem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!