Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy férfi másfél év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Ha egy férfi másfél év után sem hajlandó összeköltözni a párjával, és elkezdeni egy közös életet, akkor szakítani kell vele?

Figyelt kérdés
Ha a nő szeretne összeköltözni. Vagy törődjön ebbe bele?
2023. márc. 21. 09:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez tény. Én nem vagyok híve a maradjunk együtt akkor is, ha nem működik a házasság dolognak sem. Sajnos van, amin nem lehet javítani.
2023. márc. 21. 09:52
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

#9:

Egyetértek veled, én sem vagyok vallásos, csak leírtam hogy működik ez az ismerőseimnél. Látom van aki lepontozott, pedig csak TÉNYEKET közöltem.

Azt NEM mondtam, hogy ezt én is így csinálom, vagy hogy ez így a jó.

Vannak akik egy egyszerű tényközlést sem tudnak értelmezni.

Nem egy ilyen vallás van egyébként, akiket én ismerek azok nazarénusok.

De mivel én nem vagyok hívő, ezért én is összeköltöznék egy idő után azzal akit szeretek. De persze kettőn áll a vásár, ha a másik fél nem akarja nem lehet kényszeríteni rá.

2023. márc. 21. 09:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Kedves előző, és ha nem akarja, akkor beletörődsz?
2023. márc. 21. 10:05
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Jártam már én is így, és kénytelen voltam beletörődni. Azóta nem beszéltem az illetővel (bár nem haragban váltunk el), de ő "szabad" életet akart élni.

Azóta is egyedül él és hajtja a nőket. Neki így élet az élet.

Mit tudtam volna vele csinálni? Kényszeríteni nem lehet!

2023. márc. 21. 10:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valakinek annyi a házasság célja, hogy ne váljanak el soha, akkor bármilyen két ember összeházasodhat, ha mindkettő ugyanezt vallja. Az, hogy együtt vannak, nem azt jelenti, hogy nem szenvednek.
2023. márc. 21. 10:13
 16/26 A kérdező kommentje:
14-es: nem beletörődtél, hanem elhagytad.
2023. márc. 21. 10:40
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Beletörődött, hogy nem tudja házasságra rávenni, aztán tovább lépett a saját életét élni. Nem várta tovább a csoda eljövetelét, hátha kérdező.
2023. márc. 21. 10:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Nem én hagytam el! Megbeszéltük hogy mi nem ugyanúgy képzeljük el ezek szerint a kettőnk kapcsolatát. Én nem hagytam el, nem volt veszekedés, csak nem tartjuk a kapcsolatot, mert nem egyezik a jövőkép. Maga a beletörődés nálam 1,5 évig tartott!

2023. márc. 21. 10:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves előző!
2023. márc. 21. 10:55
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne gond, de én 21 éves vagyok és még egyetemista és koliban élek.

Bár egy éve a párommal együtt élünk a koliban. Ha nem kolis lenne akkor nem költöztünk volna össze. Majd egyetem után.

2023. márc. 21. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!