Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy átlag feletti másfél év után?
3 éve vagyok a párommal, aki egy éve a férjem, de ugyanilyen a kapcsolatunk azóta is.
Mondjuk én szerelmes vagyok még mindig, ugyanúgy, mint az elején.
1,5 év? Az semmi, már ne is haragudj.
Exemmel 1,5 évnél még tök normális volt minden, rá 7-8 hónapr meg már azt néztem, hová költözhetnék, mert bizony közben kibújt a szög a zsákból.
Barátommal 6,5 éve élek együtt, időnkénti kisebb súrlódásokon kívül minden ilyen, mint amit te is írsz (a felmerülő nagyobb gondokat meg megbeszéljük).
Mi kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt és hasonlóak vagyunk :) Én nem figyelek arra, amit itt írnak, hogy jaaaj hát másfél év az semmi. Nem nem semmi. Nekem az a tapasztalatom, hogy a srácok 3-6 hónap után elkényelmesednek, már megvan a nő, nem kell vele beszélgetni meg foglalkozni. A barátom az első, aki nem ilyen. Akivel egy év után is lángol a szerelem. Úgyhogy nálam ez elég ritka, sosem volt még ilyen. Egy év alatt egyszer sem volt olyan, hogy amikor hazaért a másik, akkor nem adtunk volna sok sok puszit és ölelést, vagy reggel ne ez lenne az első program. Napközben is beszélünk, nem úgy, mint az exeimmel. Persze nem chateljük végig a munkát, de szoktunk írni egymásnak, néha hívni is. Eddig nekem minden exem elfelejtett írni, pedig velük nem is éltem együtt, de egyszerűen 3 hónap után már nem igényelték a társaságomat.
Csak élvezd, amíg ilyen a kapcsolat, nekem az a célom, hogy ilyen is maradjon, nem kötelező 5-10 év után csak lakótársként élni, ha a felek tesznek érte, megmaradhat a romantika, az intimitás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!