Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon gáz ,hogy az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ,hogy az egyik barátom egy nála jóval idősebb nővel él együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ő 34 éves de a nő 1970-ben született tehát idén 53 éves. Miért nézek ezt sokan olyan negatívan és miért tartják ezt az emberek sokszor megbotránkoztatónak? Felvettem neki azt ,hogy mire ő lesz 50 éves addigra a nő meg 70 és előbb meg fog halni mint ő de erre ő azt mondta, hogy mi a garancia arra, ha két azonos korú ember összejön hogy ők is együtt maradnak életük végéig. Mondván ők is lebetegedhetnek, lenyomorodhatnak és bármi miatt szakíthatnak. Én meg mondtam, hogy ez azért 100% biztos hogy mire ő lesz 50 addigra a nő meg 70 nem tudom hogy vagytok vele de ez engem zavarna. Bizonyos szempontból viszont előnyös mert egyikük sem akar gyereket és így biztos nem is lesz véletlen sem mert ugye 50 felett már nem tud egy nő gyereket szülni.

#együttélésidősebbel
2023. márc. 17. 21:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mégis neked mi a bánat közöd van ahhoz, hogy kivel él?!
2024. jan. 17. 21:41
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Mi az, hogy bizonyos szempontból előnyös? Minden szempontból előnyös, ha szeretik egymást, ráadásul az értékrendjük, a világnézetük, a távlati céljaik is megegyeznek. Lóf.sz közöd nincs mások kapcsolatához, nemhogy belekárogni, meg próbálni sunyi módon manipulálni, meg fúrogatni. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy én személy szerint beleszeressek egy majd anyámkorabeli nőbe, de ha egy haverom igen, és boldogok, nem próbálnám szétverni, az fix. Jó nagy gyökér vagy.
2024. jan. 29. 22:38
 23/23 anonim ***** válasza:
28%
Sokaig nem fog tartani .
2024. jan. 29. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!