Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez vajon?
Sima allatias oszton! Teljesen csak a szaporodasodert felelos nemi hormonok iranyitjak az agyadat ilyenkor. Ez egy bekodolt dolog az allatvilagban is.
Aki meg ember az ha egy monogam kapcsolatban el,nem arrol almodik hogy minden X.edik pasival osszefekudjon.
#3 neked meg mi bajod van ember? Ki sertett meg h itt vetited ki a serelmeidet?
Mi nem bantottunk.
A hormonokat es az allatias osztont a kerdezo magyarazza bele,nem mi. Aki szereti a parjat az nem csak a pasijanak hivja illetve nem azon gondolkozik mint a kerdezo..hogy ha tudna megcsalna a parjat. Itt olyant hogy massal dugna a kerdezo irt csak. En meg arra irtam h ez mar allatias szaporodasi oszton hisz aki szerelmes az nem csalna meg a parjat.
Igen, én is a "pasizzak" részt nem értem. Ha ilyesmi jön rám, mindig csak a Kedvesemre gondolok, hogy Vele akarom még többször, nem mással, nem egy idegennel!
(Mondjuk, mi mensi alatt is szoktuk, mert nekem nem túl erős..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!