Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárod a párodtól, hogy mosson, főzzön és takarítson?
Nyilván igen. Elvárom, hogy kivegye a részét a házimunkából, ahogy én is kiveszem a magamét. Egy pasi után se fogom egyedül felpucolni a házat. Annyi erővel lehetnék egyedül is, az kevesebb meló lenne.
Mi heti váltásban csináljuk. Egyik héten én csinálom, másik héten a párom.
Minden hétköznap rászánunk 45 percet a házimunkára, így soha nincs se kosz, se rendetlenség.
Ami egyéni, az 2 dolog. Én szoktam egyedül főzni, a párom pedig egyedül intézi a bevásárlásokat. Nekünk ez így bevált, mert én szívem minden részével gyűlölöm a bevásárlást, neki meg a főzés nem erőssége, azt pedig én szeretem.
A kerti munkát együtt csináljuk, pl a fűnyírást.
37/N
Nálunk is úgy van/volt, hogy nem kellett "elvárni" semmit, mert teljesen egyértelmű és automatikus volt, hogy mindenki mindent csinál. A mosás eleve nem cucc, mindenki be tud kapcsolni egy mosógépet, és feltenni a ruhákat a kötélre vagy a szárítóra. A takarításnál mindig én törölgetek, mert sok kis mütyüröm, dísztárgyam van, amit szívesen pakolászok, ellenben a Kedvesem porszívózik, pókhálózik, metszeget a kertben. Ami a főzést illeti, vállalom, hogy mindig is utáltam, így ha otthon eszünk, közösen dobunk össze valamit. Nagyon szeretjük a "be a tepsibe, majd a sütőbe" kajákat, tehát itt sincs vita :-)
Bevásárlás: a kevesebb napit simán elhozom bringával, a hétvégit meg vagy közösen vagy csak Ő kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!