Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
31/65 A kérdező kommentje:
Gyakorin még szinte soha nem kaptam hasznos választ semmire. Rejtély hogy minek használom még egyáltalán az oldalt. Ide tényleg csak lelkisérült emberek járni kiélni a sérelmeiket azáltal hogy másokat bántanak, mert szemtől szemben ugyanezt nem mernék megtenni.
32/65 A kérdező kommentje:
31: igen pont ezeken agyalok én is, ezért írtam ki. Végre valaki átlátja az anyagiakon túl is.
33/65 A kérdező kommentje:
34/65 A kérdező kommentje:
35: miért kéne bármilyen kérdésedre válaszolnom, ami nem tartozik a témához? 🤣 Nem veled vagyok kapcsolatban ember...segíteni nem tudsz ,úgyhogy akár el is tűnhetnél
Neked nem tetszik, hogy nem függ tőled. Ennyi.
Szerinted a férfiak többségét miért érinti rosszul, ha rosszabbul keresnek, mint a párjuk? Mert nekik a pénz hatalom a kapcsolaton belül is.
2023. márc. 5. 13:32
36/65 A kérdező kommentje:
35: nem erről van szó, látszik hogy teljesen félreértetted az egész kérdést. Azt akartam elkerülni hogy többet kelljen visszafizetnie és hogy a banktól függjön, mert segíteni akartam neki. Tényleg olyan bonyolult értelmezni? Nem értem mit jöttök ezzel a férfi egó marhasággal, egyáltalán nem erről van szó.
Úristen! 🤣Mi abban a különleges, hogy megkérdeztem honnan tudná kilakoltatni a bank, ha nem fizet? A te lakásodból biztosan nem, és albérletből sem.Egyik sem az ő tulajdona. Belehaltál volna a válaszba, vagy kiderült volna, hogy hülyeségeket beszélsz? Ez tartott vissza? Töröltetsz válasz helyett. Ez a legegyszerűbb.
2023. márc. 5. 13:37
Ha ennyi lett volna a célod, nem haragudnál.
Mi csak találgatni tudunk, neked kell tudni milyen a kapcsolatotok.
De más párok 5 év alatt már házasodni szoktak és közös "teherviselés", közös kassza van (sok esetben)...
Nem tudom nálatok mi a helyzet, mert erről nem írtál semmit.
De nem csak a nő oldalát érdemes megvizsgálni hanem a saját részedet is.
Pl nem látja rajtad a nő hogy elköteleződnél irányában (nem akarsz házasodni, de ő szeretné)?
Te hogy állsz a kapcsolatotokhoz azon kívül hogy csak egy-egy esetben hajlandó vagy pénz kölcsönadni (ezt ugye a szülők, barátok is megtehetik)?
Miért nem bízik meg benned a barátnőd, van rá oka?
Ezekre a kérdésekre neked kell tudni a választ!
Neked miért olyan nehéz megérteni és elfogadni, hogy nem szeretne tartozni neked? Hogy nem szeretné belekeverni a pénzügyeket a párkapcsolatotokba? Neked ez miért is elfogadhatatlan?
2023. márc. 5. 13:38
Kapcsolódó kérdések: