Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátnőmmel és nem rég lett neki egy nagyobb kiadása, mondtam neki hogy megoldjuk, van félretett pénzem. Mondta hogy nem akar nekem tartozni meg nem tudná visszafizetni stb, és inkább hitelt vett fel a banktól. Nagyon rosszul esik és nem tudom hogy én rontottam e el valamit vagy van valami oka amiért nem bízik bennem. Jogos ha haragszom rá emiatt? Ti mit tennétek?

2023. márc. 5. 12:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, megtörtént, mit nem értesz?

Nem akart Neked pénzzel tartozni!

2023. márc. 5. 12:41
 22/65 A kérdező kommentje:
Teljesen félreértetted te is.
2023. márc. 5. 12:41
 23/65 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt, a mi esetünkben egyáltalán nem áll fenn ilyesmi dolog hogy érzelmileg vagy bárhogy zsarolnám hogy visszafizesse. Soha nem tennék ilyet, viszont a banknál rosszabb opciót nem tudok elképzelni.
2023. márc. 5. 12:44
 24/65 anonim ***** válasza:
97%

Tekintve, hogy milyen minőségű kapcsolatok vannak manapság, nem csoda a döntése. És szakítás esetén nem akar még annyi kapcsolatot sem veled, hogy még kitudja hány évig kelljen neked fizetnie. És hallgassa addig is, hogy detesegítettél, ő meg milyen hálátlan teremtés.

25/65 A kérdező kommentje:
Nem lehetsz valami jó pszichológus ha a gyakorira jársz névtelenül személyeskedni...
 26/65 anonim ***** válasza:
97%

Inkább válaszolhatnál már végre, hogy hol laktok, ahonnan nem fizetés esetén szerinted a bank kiteheti?

És nem az 5 év számít, mert vannak akik 20 év után is mocskosan szakítanak. Te sem tudhatod 100%-san előre, hogy a helyzet majd adott pillanatban mit hoz ki belőled. És ő sem. Jobb megelőzni az ilyen helyzetet.

2023. márc. 5. 12:49
 27/65 anonim ***** válasza:
31%
Piros nyomkodàs helyett 50%-os inkább válaszolhatnál a feltett kérdésekre. Vagy csak unalomból írtad ki a kamu sztorit?
2023. márc. 5. 12:59
 28/65 anonim ***** válasza:
94%
Azzal sem leszel előrébb, ha átugrod a kérdéseket. Így nem is fogsz kapni hasznos választ.
2023. márc. 5. 13:15
 29/65 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként lehet "mélyebben" nézni a kérdést.

- Ha 5 éve vagytok együtt akkor eddig miért nem házasodtatok össze?

- Nem akar veled semmiféle pénzügyi összefonódást?

- Fél a családtagjaid véleményétől?

- Ezek szerint nem érzi biztosnak a kapcsolatot, ha inkább a bankhoz fordult (számít egy esetleges szakításra)?

- Miért hagyott magának "menekülőutat" (bank), miért nem akar tőled anyagilag függeni?

Igen lehetne ezt a kérdést nem csak pénzügyi oldalról is elemezgetni.

2023. márc. 5. 13:17
 30/65 anonim ***** válasza:
4%

Miért fizetne bárki személyi kölcsönre uzsorakamatot, ha van egy társ aki kölcsönadna neki?

Egyértelműen azért, mert nem tervez veled (már) hosszútávra. Ennyi.

2023. márc. 5. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!