Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem jól ezt a helyzetet?
Ez attól is függ, hogy mennyi idős a gyerek, de nem feltétlenül kell otthon maradni. Kirándulni lehet még mindig, ha jól tudom. Keressetek a közeletekben egy nem túlságosan látogatott helyet, menjetek oda, vigyetek szendvicset, stb.
Másik jó megoldás a társasozás, azt minden gyerek szereti.
Fuh, hát nem lesz piskóta, a 14 éves lányt kétlem, hogy lekötné a társas vagy a sétálgatás, kb az a legrosszabb kor, legalábbis magamból kiindulva :D Szerintem az otthoni filmezés nem rossz, puhatolózd ki a párodnál, hogy a lány milyen filmeket szeret és ha van elég hely, mozizzatok. Ezt úgy értem, hogy ha van egy nagyobb kanapé meg tv, amire rákötheted pl a laptopot.. mert egy laptop előtt nyomorogni 3-an megint nem túl kényelmes. Vásárolj be mindenféle nasit, gumicukor, nachos, popcorn stb, próbáld megadni neki az eredeti mozizás élményét.
Ha nem egy nagy filmes, akkor menjetek el mekibe, kérjetek elvitelre és üljetek ki valami parkos helyre, ez nincs tiltva és hátha picit jobb idő is lesz addigra.
Végső esetben működhet a társas, én imádtam tiniként is a gazdálkodj okosant meg a monopolyt, de az uno is jó lehet, vagy az activity. Nagyon függ attól, hogy a lány mennyire normális, lehet-e vele jókat beszélgetni vagy épp éli a lázadó "utálom a szüleimet" kamasz időszakát...
Hajrá.
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!