Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival, aki a nagyanyjával él?
Figyelt kérdés
A családból már csak ketten élünk sajnos. Csórót nem hagynám egyedül mert kiskoromban is nagyon szeretett már, meg beteg is szegényke. Ez nálatok kizáró ok lenne?2023. márc. 3. 22:53
2/8 anonim válasza:
Az lenne a kizáró ok, hogy úgy hivatkoztál rá, hogy "Csórót"
3/8 anonim válasza:
Ahogy beszelsz arrol az emberrol aki a vilagon kb legjobban szerethet, na ez a stilus a kizaro ok !!
N
4/8 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok, de valóban a stílus hagy némi kívánnivalót.. :/
5/8 anonim válasza:
Én a csóri nagyanyádat választanám inkább, mint téged muci.
6/8 anonim válasza:
Csóró nagyanyádat add be egy otthonba! Ha te így beszélsz róla, gondolom így is bánsz vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm az értelmes választ. A többieknek meg legyen szép napja!
2023. márc. 4. 16:39
8/8 anonim válasza:
Én úgy vélem, a "csóró" szót itt nem degradálóan mondta, tényleg szereti a nagymamáját, lehet ezt így is felfogni, talán vadidegeneknek így semmiből nem szerencsés megfogalmazás.
A válaszom, hogy alapból csak ez nekem nem lenne kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!