Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,ti összejönnétek "szigma típusú" férfival?(többi lent)
Elolvastam ezt a cikket,illetve több ehhez hasonló cikket és nagyvonalakban magamra ismertem,mennyire befogadható vagy nem befogadható egy ilyen ffi szerintetek?
30/F
alfahímek, béta hímek, SZIGMA hímek...
úgy tűnik, manapság nem is ember, aki nem sorolja be magát a görög ábécé betűinek valamelyikébe
7#
De azt is írták a cikkben hogy azért egy-két barátja van,és nehezen is de romantikus kapcsolatra is alkalmas,ez nem azt jelenti hogy valaki aszexuális is egyben,meg totál érzelmi analfabéta..
Nem nagyon hiszek ezekben a "betűkben", kissé olyan horoszkóp-szintű. Szerintem nem ilyen egyszerűen beskatulyázni embereket. Én is néha teljesen ilyen vagyok, mint a leírtak, máskor meg társasági.
Páromra egyébként zömmel jellemző ez, amit itt felsoroltak, szóval igen, lennék együtt hasonló férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!