Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki még tanul, és nem dolgozik?
Ha fel tudja fogni, hogy más tényleg dolgozik, akkor igen.
Nekem van olyan rossz tapasztalatom, hogy egyetemista csaj azt hitte nekem is az a legfontosabb dolgom, hogy egész nap a telefonomat nyomkodjam és neki írogassak vissza az amúgy legtöbbször semmitmondó üzeneteire... Aztán sértődés volt ha nem tudtam aznap a kikúrt messengerrel foglalkozni. Nekem ez a halálom.
Amúgy nem kizáró ok, bár jobb ha mindketten keresünk és lehet majd közös jövőt tervezni.
26F
Mik ezek a kérdések mostanában?
Na jó, leírom még 1X, utoljára!
FELNŐTT, FÉRFI, nem foglalkozik vele, hogy a nő tanul, árufeltöltő, vagy agysebész.
Nem vagyunk a pénzére szorulva, és nem attól lesz jó teste, hogy van-e "péjícsdédokthorija".
Szóval egy FÉRFI, az igen. A csórók nem.
7.-vagyok.
És +1 a 6.-nak!
Ez alap, mármint, hogy a diák csaj legyen annyira okos, hogy tudja: A pasi pénzt keres, ami azzal jár, hogy nem lóg egész nap a telefonon, nem ér rá heti 4X bulikázni, és néha fáradt esete, és ezért kér csak egy sima cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!