Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki még tanul, és nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 20:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. szept. 8. 20:33
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha egyetemista
2020. szept. 8. 20:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor az nem akadály, hogy még nincs állása?
2020. szept. 8. 20:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Ha találnék olyan képzést, ami igazán érdekel, akkor még én is szívesen tanulnék.
2020. szept. 8. 20:39
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
26 éves a barátom,én 22 vagyok. Remélhetőleg négy év múlva meg lesz az orvosi diplomám. Mindenben támogat a párom.
2020. szept. 8. 20:41
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha fel tudja fogni, hogy más tényleg dolgozik, akkor igen.

Nekem van olyan rossz tapasztalatom, hogy egyetemista csaj azt hitte nekem is az a legfontosabb dolgom, hogy egész nap a telefonomat nyomkodjam és neki írogassak vissza az amúgy legtöbbször semmitmondó üzeneteire... Aztán sértődés volt ha nem tudtam aznap a kikúrt messengerrel foglalkozni. Nekem ez a halálom.

Amúgy nem kizáró ok, bár jobb ha mindketten keresünk és lehet majd közös jövőt tervezni.

26F

2020. szept. 8. 20:42
 7/18 anonim ***** válasza:
44%

Mik ezek a kérdések mostanában?

Na jó, leírom még 1X, utoljára!

FELNŐTT, FÉRFI, nem foglalkozik vele, hogy a nő tanul, árufeltöltő, vagy agysebész.

Nem vagyunk a pénzére szorulva, és nem attól lesz jó teste, hogy van-e "péjícsdédokthorija".

Szóval egy FÉRFI, az igen. A csórók nem.

2020. szept. 8. 20:46
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

7.-vagyok.

És +1 a 6.-nak!

Ez alap, mármint, hogy a diák csaj legyen annyira okos, hogy tudja: A pasi pénzt keres, ami azzal jár, hogy nem lóg egész nap a telefonon, nem ér rá heti 4X bulikázni, és néha fáradt esete, és ezért kér csak egy sima cumit.

2020. szept. 8. 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden egyetemista ér rá ám bulikázni. A dolgozó barátom lazábban van,mint én.
2020. szept. 8. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Mi mindketten tanultunk, amikor megismerkedtünk egy bálon (nem diszkó!). 3 év múlva államvizsgáztunk és nyomban összeházasodtunk. Nulláról kezdtünk, mert egyikünket sem tudtak támogatni a szülők. Most jól vagyunk.
2020. szept. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!