Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki még tanul, és nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 20:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Simmán.
2020. szept. 8. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Tuti leszavaznak de nem!

Nem kell olyan nő aki még tanul és nincs keresete és még ki tudja mikor lesz.

36 vagyok, olyat keresek aki már képes egyedül is megélni. Nem érdekel, ha szülőkkel él ha amúgy meg tudna élni egyedül is.

2020. szept. 8. 22:08
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Más korosztály,már nem vagy fiatal és gondolom családra vágysz.
2020. szept. 8. 22:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.
2020. szept. 8. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, volt is rá példa. Nem volt ebből semmi gond. OKJ-s képzést csinált, mikor én már dolgoztam. Bíztattam arra is, hogy kezdje el az egyetemet, de azt mondta, hogy inkább dolgozni akar.
2020. szept. 9. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Mas korosztalyba is tanulhatnak attol lehet nagyon is onallo ha nem is dolgozik. pl. Aki milliomos vagy milliardos az miert ne tanulhatna felsooktatasba is mellette meg ugyanugy vallalkozhat is. Miert ne. Nekem volt mar 70 eves evfolyam tarsam is es nagyon intelligens volt, sot 90 eves doktorijara diplomazo nenirol is tudok.
2020. szept. 11. 15:59
 17/18 A kérdező kommentje:
#7 Nem tudom milyen kérdést olvastál, nekem ez az egyetlen ebben a kategóriában! Biztos vagyok benne, hogy számít, rövid távon lehet nem, de azért több év után a férfi szóvátenné azt, hogy ő keres én pedig tanulok.
2020. szept. 17. 21:00
 18/18 A kérdező kommentje:
#16 Nem hiába milliomos/milliárdos, van megtakarítás, annyi pénze hogy évekig boldogan éljen akár férfi nélkül is, viszont aki kevés megtakarítással rendelkezik az előbb, vagy utóbb a párja segítségére szorul anyagilag, legalábbis én olyan ember vagyok, hogy nem tudok több dolgot csinálni egyszerre, vagy tanulok vagy dolgozom, becsülendő akinek sikerül 8-10 óra munka után is tanulnia de én sajna nem tudom ezt végig csinálni.
2020. szept. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!