Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresel te es mennyit a párod? Zavar ha az egyik fél jóval kevesebbet együttélés szempontjából? Pl 200 ezer 500 ezer.
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 23:22
21/32 anonim válasza:
Én ameddig dolgoztam mindennel együtt olyan 230000-250000ft körül volt a fizetésem.
Most a kisebb már betöltötte a 2-t így olyan 40-50 ezer körül kapok.
Férjem vállalkozó, havi 2 és 4 millió forint között hoz tisztán haza.
Ha ez mellett beindul a mezőgazdasági szezon akkor több.
Ezzel tisztában voltunk gyerekvállalás előtt így nincs belőle probléma.
22/32 anonim válasza:
Vállalkozó a párom, tisztán 5-6 millió Ft körül megvan minden hónapban. Nincs abból probléma hogy többet keres
23/32 anonim válasza:
Én nettó 300 ezret keresek, a férjem melóhelyén most volt fizuemelés, eddig 320 ezer körül keresett szeptember óta, a mostani legfrissebb fizetése tegnap jött meg, nettó 360 ezer volt.
24/32 anonim válasza:
Kamionsofőrként 800-900at viszek haza, a párom pedig 200 körül kapja valamelyik gyerekpénzt( gyes,gyed vagy ilyesmi)
25/32 anonim válasza:
Barberként nettó 1,2-1,5 millió Ft viszek haza általában havonta. Feleségem nettó 300k, nincs ebből konfliktus
26/32 anonim válasza:
500 ezer, (N32)
1.2M (F35)
Zavarna hát!
27/32 anonim válasza:
Ha zavarna ket, nem koltiznenek ossze. A kulonbozo ber mar elobb is tudott , meg a koltozkodes elott, nem?
28/32 Moon_Walker válasza:
engem nem zavar a különbség, pedig van két és félszeres. amikor megismerkedtünk egyikünk sem dolgozott még. meg amúgy is közös kasszán vagyunk, semmi jelentősége, hogy ki mennyit keres.
29/32 anonim válasza:
Semmilyen konfliktust nem okoz, a válásomnak ez volt az oka anno. A mostani 20 évvel fiatalabb feleségemet nem zavarja a köztünk lévő "modell", engem aztán nem izgat, hogy enyém a "kereső" szerep..(el kellene godolkodni mindenkinek, mit ér meg neki a vélt "egyensúly" fenntartása, és az igaza bizonygatása?)
30/32 anonim válasza:
"engem aztán nem izgat, hogy enyém a "kereső" szerep"
Ha a csajod tartana el, az zavarna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!