Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit keresel te es mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit keresel te es mennyit a párod? Zavar ha az egyik fél jóval kevesebbet együttélés szempontjából? Pl 200 ezer 500 ezer.

Figyelt kérdés

2023. márc. 1. 23:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

Exem félmilliot keres és szakítàsnàl még ő sírt hogy fizessem ki neki azokat pl hogy elvitt szórakozni (a legolcsóbb helyekre). Még az is fájt neki hogy udvarlás miegyéb címen költött rám pàrezreket.

Erre mondtam neki hogy akkor fizesde ki ő a telefonszámlàm ami rá lett költve. Meg amikor taxival mentrm hozzá. Idiota.

Be tudnék hányni a gazdagoktol.

2023. márc. 2. 05:59
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

10-11vagyok en netto 300 at keresek, de egyik exem százmilliokkal van tele meg saját ingatlan, másik mamahoteles, tisztán megmarad neki netto 500, csak kocsira költ meg márkàs ruhákra parfumre. Munkahelyén a kajája is ingyen van.

És még ők húztak le engem!

Ingyen aparzmannak vettek. Semmit nem tettek az életemhez.

És a duma, hogy komolyan terveznek, esküvőt akarnak, miért nrm szülök nekik, miért nrm köktözöm össze, miért tartok falakat.

Smucigok mellett a gyeddel.ott halnék éhen a kölykükkel együtt ilyenek mellett. De én adjam a szivem a lelkem az összes pénzem meg a testem a szüléssel meg mindenem a kapcsolatba és még szuljek nekik gyereket is meg az is kéne??

2023. márc. 2. 06:09
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

A férjem nettó 290-et, én gyeden vagyok (most várjuk a második babát), a gyed+csp+pici mellékállás havi 200 ezer). Amúgy gyed előtt 250-et kerestem, a férjem is annyit akkor.

Itt nálunk mondjuk nincs olyan nagy különbség, sosem volt, de nem hiszem, hogy ha bármelyikünk duplaannyit keresne, abból lenne vita. 10 éve együtt vagyunk már, kialakultak a pénzügyi szokásaink, és spúrabb vagyok, ő pénzköltősebb, ezért alapvetően én kezelem a pénzügyeket, az én számlámon teszünk félre. Néha megvesz 1-2 nagyobb dolgot, ami szerintem k*rvára felesleges pénzkidobás és flancolás, de lenyelem, az, hogy én kezelem a pénzügyeket, nem azt jelenti, hogy mindent én döntök el, csak hogy azért én mondom meg, belefér-e valami vagy nem.

Nem zavar egyikünket sem semmi, max. én nem értem, hogy tarthatunk ott 2023-ban, hogy a férjem érettségivel többet keres, mint én diplomával és 2 felsőfokú nyelvtud@ssal, de soha sehol, se multinál, se kis cégnél nem akartak még annyit fizetni, mint neki bárhol :D

2023. márc. 2. 06:43
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Ez tényleg így van!

Exeim úgy keresnek milliokat hogy én vagyok a diplomás kettőnk közül! És én keresek 300 at ők meg minimum (!) 500 felett! Egyik sem diplomás.

2023. márc. 2. 07:13
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

Én 420 nettót keresek (28N), irodai melóval.

Bár még csak randizgatunk, a férfi 800 nettó körül keres, nyomozó.

2023. márc. 2. 07:30
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elég nagy a különbség. Én fixen 220-at keresek nettó, plusz hobbimból kifolyólag még kb 500-at negyed évente, bár ez elég változó tud lenni. Férjem 300 nettóval kezdte 5 éve, azóta ez 850 lett. Nem okoz gondot, ő az, aki alapvetően nagyobb dolgokra költ (pl ps, meg játékok hozzá), én nagyon spórolós vagyok, szóval kijövök a "saját részemből", bár ezt igazából csak én figyelem. Most vettünk lakást, kb ugyanannyi megtakarításunk volt, mert én régebb óta dolgoztam. Felújítás alatt pedig jól jött, hogy rugalmas a munkaidőm, így mindent el tudtam intézni gond nélkül, nem kellett az ő szabadságait felhasználni.

Házimunkában is kiveszi a részét. Ő inkább takarít, én főzni szeretek, de természetesen ezek nem fix feladatok. Néha neki lesz kedve főzni, és engem zavar jobban a káosz, így én takarítok. Kb ahogy esik.

2023. márc. 2. 08:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én meg diakmunkazom, összesen max 100 órát dolgozom egy hónapban, 200 nettó körül keresek. A párom most végzett az egyetemen, a mostani rendes munkahelyén nettó 500-at kap. Együtt elunk, nincs probléma, hogy ki mit fizet és rosszul sem érzem magam, hogy ő többet keres. Egyrészt időben is többet dolgozik, másrészt én diakmunkas vagyok, harmadrészt diploma után valószínűleg többet fogok keresni, mint ő most.

24N

2023. márc. 2. 09:18
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Fodrász vagyok a feleségem multinál felsővezető. Sokkal jobban keresek nála, de nincs ebből konfliktus
2023. márc. 2. 09:52
 19/32 anonim ***** válasza:
84%
Dupláját keresi a párom a fizetésemnek. Sosem okozott gondot.
2023. márc. 2. 13:26
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

#10 Te nagyon ügyesen válogatsz... :D

Nálunk olyan 380/250.

2023. márc. 2. 13:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!