Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresel te es mennyit a párod? Zavar ha az egyik fél jóval kevesebbet együttélés szempontjából? Pl 200 ezer 500 ezer.
2500/óra, 2000/óra (nincs fix munkarend, mindkettő teljesen rugalmas, homeoffice)
Gyakornokok vagyunk, koliban élünk együtt. Nem zavaró, mert ez viszonylag gyakran változik. Pár hónapja pl nem dolgoztam, tavaly a párom nem dolgozott.
Illetve mindkettőnknek magas lesz a várható fizetése végzés után.
Munkanélküli vagyok, csak a gyerekek után kapok 26600ft-ot, a párom 350 körül keres.
Hát ez van. Nem találni itt olyan munkát ami mellett 100%-ban intézni tudjam őket, fizetett segítség kizárva. Ő akarja jobban, hogy én intézzem őket és ne dolgozzak ilyen áron
Férfiként (építőipari szakember) 560-680 (vasárnapok vállalásától változik, hogy 560 vagy 680), barátnőm (iroda, vezető beosztás) 500. Mondjuk ő 4 fizetésemelést kapott a Covid óta, illetve ingyen benzin, prémium évvégén. Szóval ha azt nézzük ugyan annyit keres mint én, mert 50-60 ezerért tankol egy hónapban. Évvégén meg 250-et kap karácsonyra már 2. éve.
Én lassan 3 éve ugyanannyit keresek.
(mielőtt valaki beugatna influenzás vagyok, és láztól nem tudok aludni folyamatosan, csak pár órákat)
Én 2200 eurót, párom 2600at.
Exem keresett 450 körül, akkor is ennyit kerestem. 3 évig éltünk együtt, sosem volt gond.
N 30
Nekem gondokat szokott szülni olyan hogy amig egy 200 at kereső pasi együtt izzad velem az életben es segit, addig egy 500 at vagy milliokat kereső pasik semmiben nem segitenek, semmit nem adnak a kapcsolatba, lakbérbe se szállnak be, és szegényebbnek is tűnnek.
Nekem gondokat szül mert abszolut olyanok nekem mint akik ingyenhasználnának és nem szertnének nem terveznének velem, de még ők rinyálnak nekem szerelemről!
És látja pl hogy elromlott a csap, a bojler vagy bármi és nincs rávalóm és elnézik minden bajomat, oldjam meg egyedül én, az én albérletem.(igaz hogy ő is teljes jogu tagként használja az én albérletem nálam eszik iszik fürdik sz rik, szexel, de az nekik nem számít)
Nálam igenis gond ha egy padi pláne egy gazdag pasi, 2 petákot nem nyújt bele semmibe!
Nekem ne pofázzanak szerelemről meg elmehetnek a parfüm meg ilyen olyan ajándékukkal a p.csába, mikor az Életben meg magamra vagyok hagyva a bajaimmal.
Egy vicv az hogy 200 as keresetűek kipréselnek magukból még annyit is hogy ruhát kapjak, egy millios keresetű meg a kaját is sajnálja a számból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!