Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik ez egy újonnan össze párkapcsolatban a közös alvás?
Attól függően, hogy mit eszek elég erős szélgörcseim szoktak lenni szépen fogalmazva és sokszor még én is érzem, hogy szagot csinálok este a szobában ha mondjuk kimegyek éjszaka WC-re és visszamegyek, van, hogy szellőztetni kell.
Nem minden este, attól függ miket is eszek , de hogyan kezeli ezt egy együttélő / együttalvó pár?
El se tudom képzelni ezt, hogy tolerálná a másik, na meg én se, hogy mondjuk hogyha a párom álmában ereget ahhoz is hogy viszonyulnék?
Mert az oké, hogy még napközben nem fingik egymás előtt az illető, de éjszaka, főleg ha csak alvás közben?
Értem én , de rengetegen vannak így együtt, de éjszaka főleg mondjuk egy bulizás után ahol van alkohol aztán meg mondjuk egy hamburger/gyros/stb. nem undorodnak meg a másik szagától az emberek?
Nem, aki normálisabb az nem fog megundorodni. Most egy gyerek is bepukizik az ember mellett, mègse rakják őt ki.
A kis lakásokban meg kivèdhetetlen az hogy ne legyenek szagok. Együtt vagytok 2 napig akkor elmèsz wczni is.
Ha ennyire tudod mitől vagy ennyire gáz, akkor nem eszel olyat, főleg nem este.
Éjszaka meg -jó esetben- te is alszol, nem érzed.
Amugy a magadnak is elviselhetetlen büdös, az nem normális. Nem vagy valamire érzékeny?
A másik meg hogy párkapcsolatban ez természetes. Emberek vagyunk, nem bábok, természetes hogy működik a szervezetünk.
Nálunk ez soha nem volt gond, még a kapcsolatunk legelején sem. Valahogy természetes volt minden, soha nem voltunk semmitől zavarban. Nyilván nem hangos tratatrákról van szó - de azt egyedül sem szoktunk :-)
Emberek vagyunk; szellőztetni lehet. Próbáljátok elnevetni, ne rágörcsölni. Akit szeretsz, attól nem undorodsz azért, mert emberi folyamatok zajlanak le benne... :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!