Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan működik ez egy újonnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik ez egy újonnan össze párkapcsolatban a közös alvás?

Figyelt kérdés

Attól függően, hogy mit eszek elég erős szélgörcseim szoktak lenni szépen fogalmazva és sokszor még én is érzem, hogy szagot csinálok este a szobában ha mondjuk kimegyek éjszaka WC-re és visszamegyek, van, hogy szellőztetni kell.

Nem minden este, attól függ miket is eszek , de hogyan kezeli ezt egy együttélő / együttalvó pár?

El se tudom képzelni ezt, hogy tolerálná a másik, na meg én se, hogy mondjuk hogyha a párom álmában ereget ahhoz is hogy viszonyulnék?

Mert az oké, hogy még napközben nem fingik egymás előtt az illető, de éjszaka, főleg ha csak alvás közben?

2023. febr. 28. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Leizzadni mèg nem tanulták meg az emberek.
2023. febr. 28. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szingliségnek vannak megfizethetetlen előnyei. :D
2023. febr. 28. 17:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem én , de rengetegen vannak így együtt, de éjszaka főleg mondjuk egy bulizás után ahol van alkohol aztán meg mondjuk egy hamburger/gyros/stb. nem undorodnak meg a másik szagától az emberek?

2023. febr. 28. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, aki normálisabb az nem fog megundorodni. Most egy gyerek is bepukizik az ember mellett, mègse rakják őt ki.

A kis lakásokban meg kivèdhetetlen az hogy ne legyenek szagok. Együtt vagytok 2 napig akkor elmèsz wczni is.

2023. febr. 28. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire tudod mitől vagy ennyire gáz, akkor nem eszel olyat, főleg nem este.

Éjszaka meg -jó esetben- te is alszol, nem érzed.

Amugy a magadnak is elviselhetetlen büdös, az nem normális. Nem vagy valamire érzékeny?

A másik meg hogy párkapcsolatban ez természetes. Emberek vagyunk, nem bábok, természetes hogy működik a szervezetünk.

2023. febr. 28. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem egyél az nap csak igyál . Vagy nem kell ott altatni akkor senkit.
2023. márc. 1. 00:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ez soha nem volt gond, még a kapcsolatunk legelején sem. Valahogy természetes volt minden, soha nem voltunk semmitől zavarban. Nyilván nem hangos tratatrákról van szó - de azt egyedül sem szoktunk :-)

Emberek vagyunk; szellőztetni lehet. Próbáljátok elnevetni, ne rágörcsölni. Akit szeretsz, attól nem undorodsz azért, mert emberi folyamatok zajlanak le benne... :-)

2023. márc. 1. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogyha ilyen problémám lenne már kivizsgáltattam volna magam, mert nem normális.
2023. márc. 1. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!