Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezhet fiatal felnőttek (egyetemisták közt), hogy fiú és lány együtt él de csak barátok?
Figyelt kérdés
Egyetemen megismerkedtem egy lánnyal (külföldön), eléggé bejön, és látok jeleket, hogy talán én is neki. Viszont kiderült, hogy együtt lakik egy sráccal, akire folyamatosan "barátként"(friend és nem boyfriend) hivatkozik. Elvileg együtt jöttek ki egy éve. Szociális médiában ami bejegyzést találtam, ott a srác szintén "friendként" hivatkozik a lányra. Nekem ez elsőre nagyon furának tűnik, de lehet tényleg jobban kijönnek így a lakbérrel, meg jobb, mintha random idegenekkel kellene együtt lakni. Szerintetek ez alapján lehetséges, hogy nem járnak? Ha nem, akkor hogyan tudnék diszkréten rájönni, hogy mi a helyzet köztük? Azért releváns ez, mert olyan lányra nyilván nem hajtok rá, aki kapcsolatban van.2023. febr. 24. 16:33
1/21 anonim válasza:
Majdnem minden egyetemista akit valaha ismertem, lakótárssal él(t). Mi ezen olyan fura vagy hihetetlen?
2/21 anonim válasza:
Simán előfordulhat. Több ilyen helyzetet is láttam a közvetlen környezetemben.
3/21 anonim válasza:
Ebben az esetben a srác meleg. Különben már bepróbálkozott volna a csajnál. Amúgy nekem is voltak ilyen ismerőseim az egyetemen, soha nem értettem.
4/21 anonim válasza:
3
Dehogy meleg... Max nem valami hormontúltengéses tini, aki minden lyukba bedugná.
Én is láttam már ilyen felállásokat. Nincs ebben semmi.
5/21 anonim válasza:
Vagy egyszerűen már nem kangörcsös kamasz aki a guruló almát is….
6/21 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor a munkatársaim is meleg, akivel napi 9-10 órát töltünk együtt, és mégsem próbálkozott be nálam. (És egyik kolléganőjénél sem.)
7/21 A kérdező kommentje:
ok köszi, akkor viszont belehúzok:)
2023. febr. 24. 16:59
8/21 anonim válasza:
Azért a kollégáddal nem laksz együtt, nem alszotok egy szobában, stb.
Én továbbra is állítom, hogy aki együtt lakik egy nővel, és nincs közöttük semmi, akkor a srác meleg. Le lehet pontozni, de ez az igazság. Eleve nincs barátság férfi és nő között, az egyik fél mindig többet akar.
9/21 anonim válasza:
Honnan szeded az együtt alvást?
Amúgy én pl több időt töltök a kollégáimmal, mint anno a lakótársaimmal mikor csak aludni jártam haza..
10/21 anonim válasza:
Szerintem nem fura, főleg hogy fiatal egyetemisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!