Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért engem hibáztat mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem hibáztat mindenki?

Figyelt kérdés

A barátnőm szüleinél élek, és tegnapelőtt olajat cseréltem az autómon, a szülei garázsában van szerelőgödör. Az olajcsere végeztével valóban hanyag voltam, mert nem fedtem vissza a gödröt deszkákkal és mikor a barátnőm beállt a garázsba, a bal első kérékkel a gödörbe hajtott. Az autó ettől kicsit oldalra borult, bal kerék a gödörben, a jobb oldali pedig 10 centinre a levegőben, így nem tudott kijönni, kiszállni is csak az utasoldalon tudott. A barátnőm apja egyenesen őrjöngött, ordibált velem és nem sokon múlott, hogy ne üssön meg. Az annyja is csak fennhangon mondta a magáét, hogy milyen felelőtlen vagyok, bla-bla. Az autó, ami kaland után megsérült az enyém, tehát nem okoztam anyagi kárt nekik, és a barátnőm sem sérült meg. Az fel sem merült senkiben, hogy a barátnőm is figyelmetlen volt, amiért a gödörbe hajtott, csak velem veszekedett mindenki.

Az eset után egy órával már összeszedtem a cuccaim és elköltöztem onnan.

2023. febr. 22. 07:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Itt egyedül te vagy az aki a saját képzelt igazát hajtogatja. Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tragédia és ezután méltatlankodsz egy kis ejnyebejnye miatt. Jól is tetted hogy hazatakarodtál, apósod helyett én úgy vágtalak volna a utcára, hogy a szó szoros értelmében repülsz. Pofátlan kis takonypóc!
2023. febr. 22. 08:19
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát én sem nagyon számítanék rá, hogy ott egy gödör. Tény, hogy hibás voltál, viszont a reakció is túlzás.
2023. febr. 22. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem 50-50 %-ban vagytok hibásak.

Ha egy ember a volán mögé ül akkor onnantól ő tartozik felelősséggel az autóban történtekért. Tehát az útviszonyokra neki kell odafigyelnie. Vonatkozik ez a garázsba való beállásra is.

Mi lett volna ha pl. ül a földön a garázsban egy 1-2 éves kisgyerek vagy kiskutya?

Akkor elgázolja a gyereket (kutyát stb), mert nem látta?

Ugyanígy odafigyelhetett volna a gödörre is. Ez az ő felelőssége, mert ő ült a volán mögött.

A te 50%-od meg az, hogy nem takartad le a szerelőgödröt. Tehát te is hibáztál!

A legnagyobb hiba meg az hogy odaköltöztél az anyósjelöltékhez.

Ha ilyen helyre költözöl akkor tudnod kell hogy SOHA nem fog számítani a szavad, mert nem a te házad, nem a te játékszabályaid szerint kell "játszani a játékot". Teljesen mindegy milyen témáról van szó, mindig az ő szavuk fog számítani, mert ők vannak otthon.

A csajtól kérj bocsánatot, ha még nem tetted, de a kapcsolatnak szerintem annyi, mert mindkét részről oda a bizalom.

2023. febr. 22. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen csaladbol jobb ha menekulsz. Gondold el lesz egy balesetetek es te vezetsz, a lanyukba esik egy kis kar es teged egybol meglinxselnek
2023. febr. 22. 12:03
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
A csaj is legalább olyan hibás volt, mint te. Jól tetted, hogy eljöttél, találsz te ennél százszor jobbat!
2023. febr. 22. 15:12
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem a pasikat. Szereltek, mindent szanaszét hagytok és ha szóvá teszi az ember még ti vagytok megsértődve. Olyan sok időbe telt volna visszatérni?!

A faluban ahol lakom a szembe szomszédom autószerelő és neki a kislánya esett az aknába és nagyon komoly sérülésekkel, de megúszta. Ok is elváltak, mert nem egyszer volt vita a pasi trehanysagabol és ő is akkor tanult belőle már csak mikor baj történt. Miért kell megvárni, míg baj történik?

Ez olyan mint mikor a rendőrök nem tesznek semmit ha a feleségét a férj "csak" megverte. Majd ha leszurja vagy megöli majd akkor ha vér folyik...

2023. febr. 24. 07:01
 17/19 anonim ***** válasza:
*visszatenni*
2023. febr. 24. 07:03
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Úgy lehet meghalni, hogy ha nem kocsival, hanem gyalogosan mész be a garázsba, akkor a hirtelen egyensúlyvesztéstől a fejed odakoppan valami keményhez (gondolom nem döngölt földpadló van a garázsban, hanem beton, az pl pont egy ilyen kemény anyag), és betörik. De nem kell betörnie, elég, ha megpattan egy nagyobb ér, és pár óra múlva a keletkező hematóma miatt, ami pont a légzőközpontodat nyomja, megfulladsz.
2023. febr. 24. 12:51
 19/19 A kérdező kommentje:
A kérdező a kérdésben és hozzászólásban is elismerte a hibáját. Azon kívül felnőtt ember nézzen a lába elé, és ne ilyen formán keressen felelőst, ha véletlen nyakát szegi. Itt nem az volt a szerencse, hogy a menyecske nem épp gyalog sétált az aknába, hanem hogy, hogy ezt a figyelmetlenséget nem közúton követte el.
2023. febr. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!