Jogos szerintetek, hogy mindenki engem hibáztat, hogy én rontottam el a mosógépet?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap mostam, és meghalt a mosógép (amúgy is elég régi meg rossz volt már, össze vissza ugrált is). És most mindenki a családból engem hibáztat, hogy én rontottam el, meg most vettek újat és azt mondták hogy nem nyúlhatok hozzá mert elrontom. Én csak ugyan úgy betettem a ruhákat, megnyomtam a gombokat mint mindenki más, de akkor miért mindenki engem hibáztat, mikor magától ment szét a mosógép?2020. szept. 26. 10:24
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy, mikor és mely gombokat nyomod meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Ugyan azokat, amiket éveken keresztül használtam ugyan erre a célra mint amit csináltam.
2020. szept. 26. 10:31
3/10 anonim válasza:
Peched volt, hogy a rozoga mosógép pont nálad adta meg magát.
4/10 anonim válasza:
Ja, pech. Amúgy meg ha nem nyúlhatsz hozzá akkor mossák ki a szennyesedet. Egy gonddal kevesebb. Mosogatógép van?
5/10 anonim válasza:
Reszvetem a csaladod miatt. Szornyu lehet ilyen csaladdal.
Es itt koszonon a sorsnak, hogy az enyem nem ilyen :)
6/10 anonim válasza:
Mert annyira tudatlanok, hogy ennyit sem bírnak megérteni, hogy nem attól romlik el ha hozzáérsz. Idióták mindig is voltak, vannak és még lesznek is.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem létezik olyan hogy egy 4-5 gombos/tekerős mosógépen véletlenül olyan gombokat nyomsz meg amitől az meghibásodik...
Hirtelen nem is jut eszembe hogyan tudnék látható jelek nélkül szándékosan elrontani -ügyetlenségnek álcázva-egy mosógépet pedig műszaki végzettségem van és a mosógépemet is én szervizelem...
Talán ha fémtárgyakat ejtenék bele ide-oda és nem törődnék a keletkező zajokkal...
8/10 anonim válasza:
#7: Én egyszer úgy zártam le az ajtaját egynek, hogy kilógott valami, azt hiszem egy póló egy része. Azóta se tudom, hogy csináltam. Na az kinyírta.
9/10 anonim válasza:
Nem a te hibád, megadta magát, ugyanúgy elromolhatott volna másnak is.
10/10 anonim válasza:
Nem a te hibád de ők nem értenek hozzá és most végre tudnak hibáztatni. Réges régen mikor szüleimmel éltem nálunk is ez volt, sőt ha megyek hozzájuk még mindig megy a téma hogy a gépek elfáradnak akkor alszanak és reggel kipihenten ébrednek, van gép ami megszokja a gazdáját ha más nyúl hozzá tönkremegy, és hasonló marhasagok. Nincs mit tenni , bólogatni kell és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!