Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire igaz, hogy a megszoká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a megszokás rosszabb mint a szerelem ?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, h összeköltözöl valakivel, aki nem az ideális partner szamodra, de mire szakítanal vele, rájössz, h úgy megszoktad, hogy lehetetlen es úgy jó ahogy van, rájössz h mar nem is akarsz mast
2023. febr. 15. 01:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Semmire . Pihentesd az agyad. Csiribiri csiribá. Úgy megszoktad azt nem azt jelenti, hogy a kerékbetörest szoktad meg
2023. febr. 15. 16:18
 12/31 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. 😂🤣
2023. febr. 15. 16:20
 13/31 anonim ***** válasza:

Kerdezo nem tud normalisan megfogalmazni egy kerdest, es most vergodik xd

Mucus, lehet a csikkszedes kozben a kollegaid megertik, amit mondasz, de itt nem osemberek olvasnak tobbnyire, probalj emberi nyelven fogalmazni.

2023. febr. 15. 16:24
 14/31 A kérdező kommentje:
Nehez amikor az agy nem vált es nem lát logikai összefüggéseket sehol es semmiben mert minden gondolatot csak félig tudsz végigvinni , erre mondjak hogy oltott félnótás. Fel kell tenni nektek a kerdest es meg is kell válaszolni mert maskepp össze vissza írtok, a téma mellett elbeszéltek, nem tudtok követni egy gondolat menetet. De nem a ti hibátok.
2023. febr. 15. 16:27
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi kérdező, de az nem a mi problémánk, hogy rosszul teszed fel a kérdést, mindenki arra válaszolt. Vagy tedd fel normálisan a kérdésedet, vagy utána ne pampogj azon, hogy mindenki a kérdésre válaszol.
2023. febr. 15. 16:28
 16/31 anonim ***** válasza:
F-hiánya van ezért vergődik ennyire.
2023. febr. 15. 16:30
 17/31 A kérdező kommentje:

Én a kerdest nagyon világosan tettem fel, ennél világosabbá nem lehet tenni.

Nem hittem volna hogy meg így is napokig kell magyarázni , hogy hogyan is értettem. Nem kvantumfizika. Ha egy mondat több mint 4 szó, azt már szétesik az elmétekben es asszocialtok egy egy szóra, amire bevillan ez az, oszt a körte kialszik

2023. febr. 15. 16:31
 18/31 A kérdező kommentje:

Jaj tőletek mar semmire nem várok, ti mar ne gondolkozzatok ezen, kérlek, ezt mar kiveséztétek, gratulálok !

Lapozzatok tovabb es a ragyogó logikatokkal segítsetek masnak !

Ne csak nekem !

Hadd másnak is jusson a jóból !

Csá

2023. febr. 15. 16:34
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Fuuu oké szóval gondolatmenet...

,,Mennyire igaz, hogy a megszokás rosszabb mint a szerelem ?"

Nagyon.

,,Gondolok arra, h összeköltözöl valakivel, aki nem az ideális partner szamodra"

Miért tennél ilyet? Ha tudod, hogy nem ideális akkor szakítasz.

,,de mire szakítanal vele, rájössz, h úgy megszoktad, hogy lehetetlen"

Lehetetlen szakítani? Ez esetben kapcsolatfüggő vagy, esetleg hülye.

,,es úgy jó ahogy van, rájössz h mar nem is akarsz mast"

Tehát van egy ember, akit nem tartasz ideálisnak, összeköltözöl vele, szakítanál vele, de mivel kapcsolatfüggő vagy, ezért bemagyarázod hogy nem tudsz szakítani vele és jó ez neked.

Ez a nagyszerű gondolatmeneted és azt kérded, hogy ez jobb-e vagy a szerelem, szerinted bmeg?

2023. febr. 15. 16:35
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem azt kerdeztem , hogy melyik a jobb, írom 3 dszor, semmit nem értesz, csak félig . Felig tudod a dalt = félnótás. Nem arra értettem hogy LEHETETLEN SZAKÍTANI mert idegbeteg vagyok es kapcsolat függő , hanem hogy ragaszkodsz mar , de nem betegesen értettem. Ne vedd szó szerint mint egy autista robot h SZAKÍTANA DE NEM TUD, ÖSSZE VAN KÖTÖZVE , NEM KELL TÚLOZNI.

Semmit nem értettél en nem szőrszalhasogató, mindenen fennakadó elmebetegeknek szántam a kerdest, hanem csupán egy kérdés volt , hogy mennyire lehet megszokni valakit, hogy vegen több mint a szerelem érzése

Mondom ne meg irj, mert NEM ÉRTED ES FENNAKADSZ MINDEN SZÓN

2023. febr. 15. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!