Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire igaz, hogy a megszoká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a megszokás rosszabb mint a szerelem ?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, h összeköltözöl valakivel, aki nem az ideális partner szamodra, de mire szakítanal vele, rájössz, h úgy megszoktad, hogy lehetetlen es úgy jó ahogy van, rájössz h mar nem is akarsz mast
2023. febr. 15. 01:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Eleg fura szitu. Miben nem a legidealisabb? Ha nem jovunk ki jol es sok a problema, azt nehez lehet megszokni.
2023. febr. 15. 01:42
 2/31 anonim ***** válasza:
75%

Ez esetben nem megszokod, hanem szereted...

A megszokást olyan kapcsolatokra mondják, amit már csak a közös emlékek, kényelem, biztos szex tart össze.

Amúgy meg ki az, aki egy rendes szerelem helyett egy ilyet választana? Persze, hogy a megszokás a rosszabb.

2023. febr. 15. 02:47
 3/31 anonim ***** válasza:
0%
Minden szerelem alapból megszokássá válik 2 év után, tehát hót mindegy, hogy milyen a társad...
2023. febr. 15. 07:09
 4/31 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy fennakadás lesz a szón hogy “nem ideális “ es ezen a témán kulön topik nyílik, hogy miert es hogyan nem ideális es mi az ideális fogalma es mi nem ideális.

Mondjuk el lehet ezt felejteni a kérdésre kellett volna koncentrálni, szöveget már nem is kellett volna írjak. De az az érzésem, hogy senki nem is érti a kérdést es en túl sokat várok el , ezúttal is elnézést

2023. febr. 15. 08:08
 5/31 anonim ***** válasza:
Azt irtad, hogy rajon mást nem is akar... Ilyen esetben nem rosszabb a megszokás.
2023. febr. 15. 09:17
 6/31 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz, szerintem ez a fajta tehetetlen, beletörődő megszokás konkrétan lélekgyilkos. Sokkal rosszabb, mint a szerelmi bánat és sokkal rosszabb, mint az egyedüllét.
2023. febr. 15. 11:48
 7/31 A kérdező kommentje:

5 ös , nem azt kerdeztem, hogy a szerelem rosszabb vagy a megszokás ?

Azt kerdeztem, hogy meg tudsz e szokni annyira egy embert, hogy nagyon fontossá válik, akkor is, ha eleinte nem is voltal szerelmes bele?

Ha ez túl bonyolult megérteni, hagyjátok

Most majd kezditek h ti csak a szerelmetekkel álltok össze

Meg mi is a szerelem meg lenni nem lenni ez itt a kérdés

Hagyjátok vérében!

2023. febr. 15. 12:47
 8/31 A kérdező kommentje:
6 os: nem a tehetetlen, beletörődő megszokásra gondoltam, hanem a sima megszokasra, hogy valakivel egyutt vagy több időt es megszokod , ennyi
2023. febr. 15. 12:48
 9/31 A kérdező kommentje:
Hagyjátok na, ez mar kabaré
2023. febr. 15. 12:49
 10/31 anonim ***** válasza:

" rájössz, h úgy megszoktad, hogy lehetetlen es úgy jó ahogy van, rájössz h mar nem is akarsz mást"

Te írtad ezt... Akkor mire a szöszre gondoljak?

2023. febr. 15. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!