Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 25 +os a hölgyek urak. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cater kérdése:

25 +os a hölgyek urak. Miért jobb titokban megcsalni a párotokat ahelyett hogy megmondani neki hogy jó lenne más nővel, férfival is akár hármasban, nègyesben játszva. Sokkal erkölcsösebb lenne nem??

Figyelt kérdés

2023. febr. 10. 06:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem kívánom a párom, akkor az utolsó dolog lesz, amire vágyom, hogy bármilyen formában ott legyen, mikor dugunk.

A legjobb megoldás nyilván a szakítás, de ha már megcsalásról beszélünk, az az oka, hogy nem hármast meg négyest akar az ember, mert nem a párja mellett, hanem a párja helyett keres partnert.

2023. febr. 10. 10:57
 12/20 A kérdező kommentje:
4- es : Az mondod hogy szexet kivéve ideális , (nem akarlak én megbántani) jól tudtok beszélgetni azt ennyi??
2023. febr. 10. 11:06
 13/20 A kérdező kommentje:
11/12: Szerinted a párod nem látja hogy már nem kívánod?? Aki nem papucs az azért ezt látja!
2023. febr. 10. 11:12
 14/20 A kérdező kommentje:
3-as : Ha az én feleségem lennél nem lenne akadálya.🤫
2023. febr. 10. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

Én is felvetettem a férjemnek mindent, ami kicsit lendítene a szexuális életünkön. Játékszer, hármas, swinger, de egyik se tetszett neki. Egyből tamadásba lendült, hogy milyen nő az ilyen

...

Így sajnos titokban élem meg q vágyaim.

2023. febr. 10. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
A szereto tartja ossze a hazassagot....
2023. febr. 10. 22:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát halljátok én ezt el nem tudom képzelni, amit sokan csináltok. Legyetek szívesek kiélni magatokat, mielőtt megállapodtok. Aztán tegyetek a kapcsolatotokért, hogy ne laposodjon el. Akkor nem kell se hármas se megcsalás. Easy.
2023. febr. 11. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es ez nálad lehet így működik, de ez nem jelenti azt, hogy ez egyetemes út lenne mindenkinek.
2023. febr. 11. 23:02
 19/20 A kérdező kommentje:
17-es: Én ebben a házasság előtti élje ki magát az ember nem hiszek.Egy egészséges nőnek/férfinak mindig lesznek vágyai valami újra, másra és nem éri be az emlékekkel, nem éri be azal a partnerel aki nincs benne az új dolgokban vagy el tunyult stb..
2023. febr. 12. 04:17
 20/20 A kérdező kommentje:
15-ös: Én férfiként nem tudom megérteni azokat a tartós kapcsolatban élő férfiakat/ nőket akik a mai világban nem nyitottak az új dolgokra a párjukkal.Ha valaki már nem kívánja a párját meg kell mondanani és akkor nincs gond.Kötöttségek, lelki furdalás nélkül lehet kalandozni.
2023. febr. 12. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!