Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elkésztően diszkréten kideríteni, hogy egy pár csinálná-e hármasban? N
Rólam azt lehet tudni, 24 éves vagyok, nő. 99%-ban a férfiak érdekelnek, de kiskorom óta van bennem egy nagyon enyhe biszexuális hajlam, amit kb. úgy kell elképzelni, hogy szökőévente egyszer találkozok 1-2 olyan lánnyal, akihez vonzódom. De ez mellékes az életemben, mert csak pasizni szoktam, párjaim mind fiúk voltak.
24 vagyok, végzős egyetemista. Nemrégiben lett egy új barátnőm az egyetemen, aki elvitt magával a saját, régóta meglévő baráti társaságába, bemutatott nekik. Már 2× találkoztam velük, mindkét estét nagyon élveztem. Jól telt az idő ezeken az összejöveteleken.
Na, és a lényeg, hogy itt megismertem egy párt. A pár férfi tagja 25 éves, a női tagja 26 éves. 3 éve vannak együtt. Mindkét alkalommal jelen voltak, és sok időt töltöttem velük. Mind a ketten, a pasi is meg a barátnője is, nagyon magasak, a saját nemükhöz képest. A pasi 180 feletti jóval, a barátnője az 180 cm, mert őt meg is kérdeztem a magasságáról, ezért tudom.
Nagyon aranyos pár. Szoktak egymással vitatkozni, de mind a ketten vidámak, önmagukat adják, és nagy szó, hogy nem vedelnek, nem piásak, mint a többiek. Nem dohányoznak, nem füveznek. Nagyon jól tudok velük beszélgetni. És vonzanak... De mind a ketten. Kezdem a pasival, mit ne mondjak, egy vonzó pasi számomra. Magas, kedves, számomra tökéletes. (Azt kifelejtettem, mikor őket jellemeztem, hogy mind a ketten vékonyak is. Mind a kettő az a modell alkat, de egyik se modellkedik, vagy ilyesmi.) Aztán a lány. Nem gyakran látok olyan nőt, aki vonzó számomra. Már kb. 3 éve nem találkoztam, nem láttam számomra vonzó nőt. Na de ő, ő vonz. Nagyon. Majdnem ugyanannyira, mint a pasi. De azért a pasi jobban, inkább a férfiakra bukom. De ez a lány, ez olyan, hogy ezt megcsókolnám. Ami nagy szó, nem jellemző, hogy ilyet érezzek, se pasi, se nő iránt, úgy, hogy nem vagyunk együtt, nem randizunk. De itt mindkét fél iránt ezt érzem, megcsókolnám mind a kettőt.
Sőt, el is tudnám képzelni, tudjátok, hármasban. De ezt fura leírni, ez csak egy titkos belső fantáziálgatásom, nem több. Sose csináltam hármasban, nem is terveztem kipróbálni, engem az ilyen szexuális kalandok nem motiváltnak. De velük hármasban is benne lennék, azonnal.
Nem tudom, mit tegyek, mert az ember ezt nem kérdi meg egy kedves aranyos pártól, hogy hahó, benne lennétek-e velem. De közben meg tudom, sokak fantáziálnak ilyesmiről. Mi van, ha totál benne lennének, csak sosem fog kiderülni, mert gyáva kukac vagyok rákérdezni, és elszalasztom életem egyik legemlékezetesebb élményét ezáltal?
Remélem nem tartotok betegesnek. Alapvetően normális kifejezetten átlagos lány vagyok. Most szabadjára engedtem a legbensőbb fantaziámat. Most épp merek álmodozni arról, amit "nem illik".
Nektek mi a véleményetek? Meg hogy lehetne a lehető legburkoltabban kipuhatolni, nyitottak-e ilyesmire?
E hónapban újra találkozom velük (társaságban), plusz mindketten ismerőseim a Facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!