Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektelenek, akartok gyereket vállalni ebbe a világba?
Már 20 éves korom körül eldöntöttem hogy nem akarok, egyszerűen nem látom értelmét.
30F
Semmiképpen.
A világ fos, én meg rossz szülő lennék.
Én nagyon szerettem volna az első párkapcsolatom alatt, kb 24 évesen, aztán az kudarcba fulladt és egyedül maradtam. Azóta volt egy másik hosszú kapcsolatom, de ott már elbizonytalanodtam. Mindig is egyedül tartottam fenn magam, amíg kapcsolatban voltam, akkor sem fogadtam el semmiféle anyagi támogatást. De igazából rájöttem, hogy három munkával élek albérletben, nem örököltem sajnos, és a szüleim sem tudtak soha támogatni, és hiába gürcölök, lassan 30 évesen be kell látnom, hogy sosem lesz saját lakásom. Én albérletbe biztos hogy nem szülök, úgy hogy több helyen kell dolgoznom hogy fenn tartsam. Csak egy olyan társsal tudnám elképzelni, akivel anyagilag is jól boldogulnánk ketten, és érzelmileg is mellettem lenne, illetve a gyereke mellett. Na most mire ez mind összejön valószínűleg rég meddő leszek, vagy meghalok.
Jelenleg semmi esélyt nem látok rá, elég magamat fenntartanom, így is beledöglök a melóba. 29 vagyok.
Semmilyen világban nem akarok gyermeket vállalni, nem véletlenül vagyok gyermektelen. :D
37/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!