Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok az 1 férfi + 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az 1 férfi + 2 nő kapcsolatokról? Ismertek olyan embereket, akik tartósan ilyenben élnek?

Figyelt kérdés
Tehát nem szexben édeshármas erejéig jönnek így össze, hanem tartósan így élnek hármas háztartásban évek óta, akár egyik vagy mindkettő nőnek gyereke is van a férfitól.

2023. febr. 4. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ezt egy férfi nem bírná :)
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Hat ez eleg gazos
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy szomszédunk aki igy akart volna élni, es hogy majd ezek a nők + eltartják. :D

nem jött össze neki.

2023. febr. 4. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyesnek csak annyit mondok, hogy nem ket novel, de harommal is ismerek olyant, hogy kapcsolatban el egyszerre. Tovabb megyek a csajok ismerik egymast, utaljak egymast, de a penzes faszi mellol egyik sem akar lelepni. Szoval 1 ferfi elbir 3-al is, ha elakar.
2023. febr. 4. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
Akik csalják a nőt azok elkezdenek hidegulni. Nem birnak el kettovel se.
2023. febr. 4. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ha nekik ez jo, boldogok igy es teljes eletet elnek, akkor csinaljak. En biztos nem lennek ilyen kapcsolatban, mert nekem 2 szemelyrol szol a szerelem es egy normalis kapcsolat.
2023. febr. 4. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fordított esetet ismerek. 2 pasi-egy nő felállásban élnek.
2023. febr. 5. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

4: Ez egyéni adottság kérdése.

És itt most arról volt szó, hogy együtt is laknak hárman!

2023. aug. 20. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
5: Épp ezt akartam írni én is, hogy tudok olyat, akinek 2-re sincs kapacitása.:)
2023. aug. 20. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!