Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan kapcsolatokról, ahol a férfi pénzt fektet a nő külsejébe?
Nem hinném, hogy probléma. Ha mindketten ezt szeretnék, hát hajrá.
Ha a párom azt mondaná állja a cicimet, szíves örömest.
Felőlem, hajrá...
Amíg mindkét fél szívesen vesz részt a kapcsolatban, és jószántából csinálja, amit csinál, addig nincs ezzel semmi baj.
Én nőként nem mennék bele ilyesmibe. Jól érzem magam a bőrömben, finanszírozni tudom a külsőm rendben tartását, akinek meg nálam jobb csak kell, az keressen mást, nincs harag. De ez csak én vagyok, nem ítélkezem mások fölött.
Én úgy gondolom, hogy alapvetően nincs gond azzal ha egy férfi besegít a nő külsejének gondozásába.
Nekem is szokta fizetni a párom a körmösöm, gyantázásom, mert ezek olyan dolgok amik az őt is boldogítják. Szeret igényesen látni, szőrtelenül, festett körmökkel.
Természetesen totál más ha egy csávó teljesen átalakítja a barátnőjét. De amíg a barátnő is akarja addig miért gond ha valaki áldoz a külsejébe? Ne legyen már tabu jól kinézni... falun látom sokszor hogy le van nézve az a nőcske aki még szülés után is ad magára. Ne csináljuk már ezt...
Az en baratom az intim lezeres szortelenites FELÉT fizette nekem, mert elegem lett a begyulladt, piros szortuszokbol, es vegtere is miatta csinalom.
Azt gondolom, fair.
Ezt leszamitva, ha csoro lennek, biztos segitene kifizetni a fodraszt meg hasonlokat egy bizonyos szintig (szepeszeti kezelest nem tervezek egyelore).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!