Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik felvezetni az anális szex igényét egy kapcsolatban?
"Igen, ahogy fulladozik, könnyezik a szeme, elfolyik a smink,...az izgató."
De ez olyan nőnél is izgató aki ebbe határozottan nem ment bele, mert neki ez már nem élvezetes? Ez lenne a lényeg, de látom ezt se képesek megérteni egyesek. Én értem hogy téged ez izgat, de akkor is így teszel ha a partnerednek az már sok? Tehát leszarod, csak fulladjon, könnyezzen, vagy az izgat hogy ezt ő is élvezi? Nagyon nem mindegy a kontextus.
51
Jaj kérdező annyira belemerültek a kommentelők egyéb témába, hogy senki nem tapsolt meg téged, amiért végre személyesen az érintett félt kérdezed meg mehet-e a dolog. Természetesen borítékolható a sikersztori.
Holnap már olvashatjuk az asszonyod azonnal pucsított neked este és tisztítás, tágítás nélkül azonnal análoztatok, ami fél percig tartott, de jó volt.
64
Aha mindent értek... nem lepett meg. Mondjuk én arra gondoltam hogy határozott az a nem, és nem is élvezi egyáltalán. Ezt már kár magyarázni hogy a nemi erőszakot elkerülve. Mese habbal.
"Na, ma este csakazértis megkérdezem a barátnőmet, hogy a sok nyafi pofára essen!"
Reméljük jól seggbe rúg, de ha mégis belemegy, akkor legalább előkészíted pontosan, ahogy kell, hogy ne fájjon neki annyira!
Oké.
(Imadkozok érte, hogy jól érezze magát, de még inkább azért, hogy ne egyezzen bele!)
Azért a kérdező szűz seggluka is lehet csábító valakinek, ebben biztos vagyok. Csak szedje le a göndör szaros fürtjeit előtte.
69
Szép felsorolás. Te ezek szerint engeded. Hiszen mint kiveszem a szavaidból, nem fájdalmas ez. Ergo próbáltad. Adhatnál akkor tanácsokat a kérdezőnek hogy te a saját segglukad miként készíted elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!