Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan illik felvezetni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan illik felvezetni az anális szex igényét egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mit mondjak a barátnőmnek?

2023. jan. 31. 11:44
 61/118 anonim ***** válasza:
83%

"Igen, ahogy fulladozik, könnyezik a szeme, elfolyik a smink,...az izgató."

De ez olyan nőnél is izgató aki ebbe határozottan nem ment bele, mert neki ez már nem élvezetes? Ez lenne a lényeg, de látom ezt se képesek megérteni egyesek. Én értem hogy téged ez izgat, de akkor is így teszel ha a partnerednek az már sok? Tehát leszarod, csak fulladjon, könnyezzen, vagy az izgat hogy ezt ő is élvezi? Nagyon nem mindegy a kontextus.

2023. jan. 31. 16:26
 62/118 anonim ***** válasza:
78%

51

Jaj kérdező annyira belemerültek a kommentelők egyéb témába, hogy senki nem tapsolt meg téged, amiért végre személyesen az érintett félt kérdezed meg mehet-e a dolog. Természetesen borítékolható a sikersztori.

Holnap már olvashatjuk az asszonyod azonnal pucsított neked este és tisztítás, tágítás nélkül azonnal análoztatok, ami fél percig tartott, de jó volt.

2023. jan. 31. 16:35
 63/118 anonim ***** válasza:
15%
Mondd azt, hogy a haverjaiddal szoktatok ilyet jatszani, nagy tapasztalatod van benne.
2023. jan. 31. 16:38
 64/118 anonim ***** válasza:
1%
Mi a tökömet kell erről beszélni. Szex közben odanyulsz, szájjal kézzel Akárhogy es nezed a reakciójat bmeg.
2023. jan. 31. 16:39
 65/118 anonim ***** válasza:
100%

64

Aha mindent értek... nem lepett meg. Mondjuk én arra gondoltam hogy határozott az a nem, és nem is élvezi egyáltalán. Ezt már kár magyarázni hogy a nemi erőszakot elkerülve. Mese habbal.

2023. jan. 31. 16:39
 66/118 anonim ***** válasza:
100%

"Na, ma este csakazértis megkérdezem a barátnőmet, hogy a sok nyafi pofára essen!"

Reméljük jól seggbe rúg, de ha mégis belemegy, akkor legalább előkészíted pontosan, ahogy kell, hogy ne fájjon neki annyira!

2023. jan. 31. 16:40
 67/118 A kérdező kommentje:
Persze, hogy előkészítem neki.
2023. jan. 31. 16:45
 68/118 anonim ***** válasza:
100%

Oké.

(Imadkozok érte, hogy jól érezze magát, de még inkább azért, hogy ne egyezzen bele!)

2023. jan. 31. 16:47
 69/118 anonim ***** válasza:
92%

Azért a kérdező szűz seggluka is lehet csábító valakinek, ebben biztos vagyok. Csak szedje le a göndör szaros fürtjeit előtte.

69

Szép felsorolás. Te ezek szerint engeded. Hiszen mint kiveszem a szavaidból, nem fájdalmas ez. Ergo próbáltad. Adhatnál akkor tanácsokat a kérdezőnek hogy te a saját segglukad miként készíted elő.

2023. jan. 31. 16:50
 70/118 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van egy meleg jó barátom. Ő az aktív szerepet tölt be az aktusok alatt. Kifejezetten ínyenc ilyen téren. Szokott a szűk heteró férfi POPÓlukról álmodozni. Azt mondja na azok tuti őszintén ordítanak😂.
2023. jan. 31. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!