Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik felvezetni az anális szex igényét egy kapcsolatban?
Nekem a volt barátnőm erőltette. Nemet mondtam, és nem sokkal később szakított velem.
Ennek ellenére nem gondolnám azt egy férfitársamról, hogy meleg amiatt, mert egy nőt szeretne fenékbe rakni, hiszen az nekem is jólesik, ha kiverik, vagy szopnak, és olyankor sem a puncitól élvezek el, hanem egy olyan testrésztől, amivel a férfiak is rendelkeznek. Ettől én még nővel szexelek.
Érdekes, hogy a 22-es válaszomat lepontoztátok, amikor én is elutasítottam az análszexet.
Ha a mondandóm másik része nem tűnik hasznosnak, abból arra következtetek, hogy nálatok nincs csók, meg orál, mert azt két férfi is tudja csinálni, tehát bzis.
Azert viccesek vagytok, ha egy nő szereti, az tök jó, ha egy ferfi, az meleg.
De nekem is volt 2-3 olyan barátom, aki mondta hogy szetetné, vagy megprobálná ott is, es én is élből visszavágtam hogy akkor keress egy pasit. Többet nem is mondták.
27
Ezt a kifejezést az ilyen "finomságos" urak használják. Próbálnak "puhítani" a jelentésen, kellemesebbé tenni azt a testrészt ami a salakanyagok távozására van. Álmaikban az egy állandóan full tiszta, rózsaillatú, baktérium mentes közeg ami csak a farkuknak lett teremtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!