Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudományosan bizonyított tény, hogy a sör semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, akkor a nők miért vetik meg a söröző férfiakat? De ha egy pasi issza a cukros üdítőken, energiaitalokat, akkor az rendben van.
Figyelt kérdés
Nem beszélve arról, hogy ezek a cukros italok a fogakat is iszonyatosan rongálják elég rövid idő alatt.2023. jan. 26. 16:58
11/29 anonim válasza:
Kik és hol állítják, hogy az energiaital és a cukros üdítők rendben vannak, csak a sör nem..? Hol az összefüggés? Amúgy így van, ahogy előttem is többen írták: a mennyiség és a rendszeresség a nem mindegy. Aki mindennap sörözik az alkesz, márpedig szerintem érthető okokból nem akarok alkesszal együtt élni. Néha-néha engem nem zavar, de a rendszeresség igen. És ugyanez a véleményem pl az energiaitalról, nem csak a sörről.
12/29 anonim válasza:
Ha te nem vagy alkesz és a sörben szinte nincs is alkohol, akkor miért nem alkoholmenteset iszol? Ja, megvan! Te egy alkoholfüggő vagy. AMúgy 1 sör kb. 1 feles. Tök mindegy, miből veszed magadhoz az alkoholt.
13/29 anonim válasza:
11.
Amúgy valójában jobb, annyival, hogy még nem láttam olyan kóla vagy fantafüggő embert, aki agyonverte a családját, kötött bele idegenekbe vagy ilyesmi 1-2 liter után. Alkeszt viszont igen.
15/29 anonim válasza:
Igen ez szerintem is egyfajta proliság amúgy.
16/29 anonim válasza:
Túl nagyok az elvárások. Na nehogy már probléma legyen napi 3 liter sör, meg egy kis pocak. A lényeg, hogy erős a kar.
17/29 anonim válasza:
Szerintem szövetkezz a Balázskával. Ti vagytok a gyk két alkesze.
18/29 anonim válasza:
Tudományosan bizonyított tény az, hogy férfiaknál napi két egység alkohol az, ami hosszabb távon is károsodás nélkül fogyasztható. Egy egység pedig 4%-os sörből 3,3 dl.
Vagyis a napi ki tudja mennyi sörrel te már a belső szerveidet is széjjel bsztad.
19/29 anonim válasza:
16. Neked is erős a vázizomzatod ezek szerint. :D
20/29 anonim válasza:
+ Hizlal is, tartósítószer is van benne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!