Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha tudományosan bizonyított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudományosan bizonyított tény, hogy a sör semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, akkor a nők miért vetik meg a söröző férfiakat? De ha egy pasi issza a cukros üdítőken, energiaitalokat, akkor az rendben van.

Figyelt kérdés
Nem beszélve arról, hogy ezek a cukros italok a fogakat is iszonyatosan rongálják elég rövid idő alatt.
2023. jan. 26. 16:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Kik és hol állítják, hogy az energiaital és a cukros üdítők rendben vannak, csak a sör nem..? Hol az összefüggés? Amúgy így van, ahogy előttem is többen írták: a mennyiség és a rendszeresség a nem mindegy. Aki mindennap sörözik az alkesz, márpedig szerintem érthető okokból nem akarok alkesszal együtt élni. Néha-néha engem nem zavar, de a rendszeresség igen. És ugyanez a véleményem pl az energiaitalról, nem csak a sörről.
2023. jan. 26. 17:22
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha te nem vagy alkesz és a sörben szinte nincs is alkohol, akkor miért nem alkoholmenteset iszol? Ja, megvan! Te egy alkoholfüggő vagy. AMúgy 1 sör kb. 1 feles. Tök mindegy, miből veszed magadhoz az alkoholt.
2023. jan. 26. 17:22
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

11.

Amúgy valójában jobb, annyival, hogy még nem láttam olyan kóla vagy fantafüggő embert, aki agyonverte a családját, kötött bele idegenekbe vagy ilyesmi 1-2 liter után. Alkeszt viszont igen.

2023. jan. 26. 17:24
 14/29 anonim ***** válasza:
67%
Proli dolog.
2023. jan. 26. 17:25
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
Igen ez szerintem is egyfajta proliság amúgy.
2023. jan. 26. 17:29
 16/29 anonim ***** válasza:
9%
Túl nagyok az elvárások. Na nehogy már probléma legyen napi 3 liter sör, meg egy kis pocak. A lényeg, hogy erős a kar.
2023. jan. 26. 17:32
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem szövetkezz a Balázskával. Ti vagytok a gyk két alkesze.
2023. jan. 26. 17:33
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Tudományosan bizonyított tény az, hogy férfiaknál napi két egység alkohol az, ami hosszabb távon is károsodás nélkül fogyasztható. Egy egység pedig 4%-os sörből 3,3 dl.

Vagyis a napi ki tudja mennyi sörrel te már a belső szerveidet is széjjel bsztad.

2023. jan. 26. 17:35
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
16. Neked is erős a vázizomzatod ezek szerint. :D
2023. jan. 26. 17:41
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
+ Hizlal is, tartósítószer is van benne...
2023. jan. 26. 17:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!