Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyakorlatilag szex megvonással fenyeget, ha nem megyek el dolgozni. Aki ilyennel fenyeget azt kidobnátok?
40. Ez nem probléma, szimplán naplopó. A probléma nem itt kezdődik.
Engem a naplopó exem bántott lelkileg testileg és halálosan fenyegetett. Szóval szerintem a probléma nem itt kezdődik! :)
Fú te 2 pipás, jól elgurult a gyógyszered :D
Amúgy meséld már el miért engem találtál be és írtál már kétszer is rám reflektálva (7-es vagyok), mikor olyan válaszok is vannak hogy "b.nálak ki mint macskát sz.rni", amivel csak egyetérteni lehet, ezt kéne a kerdezővel tenni, csak azt nem értem miért pont engem cseszegetsz.
Szóval a helyzet. Adott egy otthon henyélő here akit már megkívánni se lehet, és erre még ő hepciáskodik hogy kidobja a csajt. Hát nem lenne túl bölcs lépés kidobnia az eltartóját :)
Na, én is hagyok neked időt gondolkodni 37-eske.
48. Igazi nőknek nem kell sugar daddy. Én is iskola mellett dolgozom, járok edzeni, mellette a háztartást vezetem és a párommal is tudok foglalkozni! (Nem együtt élünk még.)
Az, hogy te a kislányokra izgulsz, nem a mi hibánk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!