Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyakorlatilag szex megvonással fenyeget, ha nem megyek el dolgozni. Aki ilyennel fenyeget azt kidobnátok?
Ez igen! Inkább lemondja a szex-et :D
Ez jó! óóóó Elcsöppenek... ezen jót nevettem :)
KÖszönöm...
Én speciel nem szaroznék ilyesmivel, szimplán kidobnám azt aki rajtam próbálna így élősködni, lusta munkanélküli f.
Az a köze az anyagi helyzetedhez a párodnak, hogy nem köteles helyetted is fizetni a kiadásokat, mint pl kaja, rezsi, egyebek. Ez így világos? Örülj hogy csak nem szexel veled. A helyében páros lábbal rúgnálak ki ha nem dolgoznál a megélhetésért.
Nemcsak a bevételről van szó. Tartásról, jövőről, komolyan vehetőségről.
Ember, mondd meg a barátnődnek, megkérdezted a dolgot a Gyakorin és szinte mindenki azt mondta, dobjon ki téged a fenébe.
Én hülye exemmel elkövettem ezt s hibát. Aztán anyagilag meg is károsított és másfél évig "nem talált munkát".
De szerencsére idő előtt repült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!