Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakorlatilag olyan mint egy kapcsolat, nem?
Van egy srác akivel már 2 éve vagyunk barátság extrákkal/szexkapcsolatban.
Hetente minimum 1x talizunk,van hogy többször is. Konkrétan a hétvégéket együtt töltjük,ha valamelyikünknek nincs más programja barátokkal/családdal.
Van itt minden,mozi, kajálások,kirándulás,színház,kiállítás,mindenféle.
Most nyáron még “nyaralni” is voltunk,rendesen szállodában aludtunk, külfödlön voltunk,szóval mint egy rendes nyaralás.
Aztán ilyenkor mikor véget értek a programjaink, nálam alszik vagy én alszom nála és szex a vége 90%ban. Aztán meg összebújva elalszunk,reggel közös reggeli, esetleg még valami progi.
Valamint sokszor lát el tanácsokkal,segít szakmai gyakorlatban egyetem mellett, átadja a tapasztalatait az élettel kapcsolatban.
Na most ez nem olyan mint egy rendes kapcsolat? De most komolyan..
Megbeszéltük,hogy nem lesz több közöttünk mert nem működne a 20 év korkülönbség miatt...ami igaz,de akkor most ez mi? Mert ne mondja mekem senki hogy csak szexre kellek neki,hiszen naponta,kétnaponta telón is beszélünk,ő hív nagyrészt, plusz mindig mondja hogy az egyik legjobb barátja vagyok, mintha a kishuga lennék....
szóval teljes homály az egész...
Ti értitek ?
20L
Jól írja az első. Olyan, mintha kapcsolat lenne, de nem igazán az, nem terveztek közös jövőt, családot, semmi komolyat.
Amolyan átmeneti barátnőnek tekint vegyítve egy kis pótpapasággal.
És egy kishugival szexelne? Vagy egy legjobb baráttal?
Amúgy nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle? Elmondani neki amit itt leírtál?
"egyik fél sem kavar mással. És be is tartjuk."
Te lehet. A másik felet kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!