Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van valamije és villog vele, gyakorlatilag jobban vonzza a nőket?
Rengetegszer észrevettem a posztok alatt is tételezzük fel,hogy lő a kocsijáról egy fényképet mikor benne ül pl. Meg jó helyekről posztol képeket , és teszi ki a közösségi fórumokra.
Nem értem, az ilyen embernek kb minden ujjára jut egy nő kb, rongynak használják őket szinte, egyiket dobja és már is ott a másik.. Nők meg eszik a hülyeségüket sajnos. (Tisztelet a kivételnek persze!).
Ha valakinek van valamije az mindig vonzó. Felépített, elért valamit, ez pedig azt jelenti, hogy vannak értékes tulajdonságai és nem lusta. Viszont a villogás nálam kizáró ok. Baromira taszítanak az ilyen pasik. Igazából a 0-ra szoktam rombolni az önbecsülésüket ha megpróbálnak fölszedni.
Őket egyébként a nők is ugyan úgy kihasználják, csak szerintem nem elég intelligensek ahhoz, hogy ezt észrevegyék. A csajnak is csak addig jó, amíg fuvarozza a kis fenekét az autóval vagy vesz neki valami drága fuxot. De maga a pasi kicsit se érdekli őket.
"Viszont a villogás nálam kizáró ok. Baromira taszítanak az ilyen pasik. " -jó egy bizonyos szint fölött már lehet, csak egy férfi már általában azt a férfitársát is pózernek tekinti, aki nektek a tökös, bejövős szint még/már.
Röviden az elméletem
női szexuális vonzalom (nem racionális gondolkodás, hanem a biológiai működésük felszínes ismeret alapján) ugyanazt az átlag kinézetű férfit tekintve:
1, magabiztos, laza, extrovertált -> sikeres ember az életben, elégedett magával, erős jellem, másokkal is nagyon jól kijön látszatra ->vonzódás
2, szerény, átlagos viselkedés, introvertált, vagy legalábbis (először) csendes ->sikertelen ember, igazi lúzer -> nem vonzó
Lehetsz akármilyen sikeres jó férfi, ha a 2-es típus sugárzik belőled nem vonzódnak hozzád szexuálisan (annyira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!