Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnál is szokott ilyen lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

Olyan hogy a fontos kérdéseket mindig a " másik hozza szóba" ? - amikor egy ideig téma köztetek, de úgymond egy idő után elfelejtődik és érdemi lépés nélkül halad minden tovább. De aztán a másik kész lépéseket kezd tenni az ügyben h kezdje vagy kezdjetek el a megoldást..

Sajnos én olyan vagyok h beszélgettünk egy témáról de aztán a mindennapokban nem azon jár az eszem és elfelejtődik. Utána már a másik mikor konkrétan addig "nyüstöl" míg én is érdemben vagy döntést nem hozok v nem kezdek el foglalkozni a dolgokkal.

2023. jan. 22. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Mi a kerdes?
2023. jan. 22. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Én sem értem mi a kérdés. Mi a konkrét vitatéma?

Mert nem mindegy, hogy arról van szó, hogy gondolkodtál-e a héten azon, hogy mi legyen az ebéd jövő héten vagy azon, hogy szakítsatok-e.

2023. jan. 22. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A te készülékedben van a hiba, elárulom. Fontos kérdésekről pont azért beszél az ember, hogy változás legyen, megoldódjon, vagy haladjatok előre. Nálad komoly gond van fejben, ha ezeket "elfelejted", meg nyaggatás után se akarsz vele foglalkozni.

Nyilván azért, mert az egész nem érdekel, és csak azért egyeztél meg a pároddal, hogy ku55oljon, meg ne lépjen le, de eszedben sincs változtatni.

Ez egy nagyon rossz taktika. Annyit érsz el, hogy mindennapos lesz a nyaggatás, a vita meg a veszekedés, aztán a párod belefárad és otthagy. Aztán a következő is, ha nem változtatsz.

2023. jan. 22. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, de másnál biztosan, aki olyan típusú ember, mint te.
2023. jan. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!