Másnál szokott olyan lenni, hogy elalvása után 1-2 órával megébred, és nem tudja hirtelen, hol van?
Az en agyam is produkal az utobbi par evben ebredeskor furcsasagokat, nekem tipikusan akkor voltak a tiedhez hasonlo tuneteim mikor antidepresszansokat szedtem. Minden reggel ugy ebredtem, hogy felalomban, amikor meg a tudatossagom csak felig kapcsolt vissza azt hittem, hogy apam meg a hugom bejott a lakasomba, es kint beszelgetnek az eloszobaban. Bar azt nem tudom, hogy almodtam-e, vagy kepzeltem, mindenesetre ijeszto volt. Aztan abbahagytam az antidepik szedeset, es elmultak ezek a tunetek. Mostanaban mar csak attol szenvedek, hogy ha mentalisan kivagyok merulve, akkor felalomban eleg kusza gondolataim szoktak lenni, olyanokon gondolkodok amik teljesen abszurdak. Csak akkor jovok ra, hogy ertelmetlen dolgok jarnak a fejemben, amikor teljesen felebredek.
Es ez neked azert rossz hir, mert nekem ezeket a tuneteket mentalis betegsegek, es evekig tarto erzelmi bantalmazas valtotta ki, szoval te sem lehetsz egeszseges. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!