Miért van az, hogy minden reggel korán megébredek, és nem tudok visszaaludni?
Figyelt kérdés
Már egy hete tart ez az állapot. Suliba járok, de mostanában többször is felkelek. Egyik nap a meleg miatt, másnap azért, mert fáztam, aztán hajnalban is. Forgolódok, van, mikor vissza tudok aludni, de hétvégén is, 7-kor már felkeltem. Mindegy, mikor fekszek le, ilyentájt mindig megébredek és nem tudok visszaaludni.2019. jún. 10. 07:17
1/4 anonim válasza:
Mert hozzászoktál a koránkeléshez, és alapvetően korán kelő típus is vagy. Velem is ez a helyzet egyébként.
2/4 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, mindig 7 kor kellek. Így van beállva a biológiai órád.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet azért volt, mert izgatott voltam a szóbelik miatt meg vártam nagyon a nyaralást. Mert ezek után már tök jól aludtam.
2019. júl. 11. 20:12
4/4 anonim válasza:
Nálam most van ez egy ideje.. Nem tudtam sokáig de attól állt be így, hogy az erkélyem alá áll be apum kocsival és ha megy el korán felkeltem a hangra.
Mintha folyton keltene egy ébresztő szóval tudat alatt ráálltam erre. Már néha sikerül visszaaludnom, így 8 körül kelek ami már jó. De ha belegondolsz ez lenne a normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!